Τρέχουσα προσφορά: 20.00€ από 41.53€
Έκπτωση: 52%

ΒΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΩΣ


ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ

Μόνο 20.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
41.53€ 52% 21,53€


Η προσφορά λήγει:
28/08/2018

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΥ

ΒΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΤΥΑΝΕΩΣ


3 Τόμοι χαρτόδετοι , 918 σελίδες , σχήμα 14x21 cm , περιλαμβάνει αρχαίο Ελληνικό κείμενο και απόδοση στην Νεοελληνική .Το εκπληκτικότερο έργο του Φιλοστράτου , που σκιαγραφεί και μελετά , μια απο΄τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες του αρχαίου κόσμου , του Απολλωνίου του Τυανέως !

 

Ο Απολλώνιος ο Τυανέας είναι Έλληνας φιλόσοφος, (περίπου 15 - 100). Υπήρξε σημαντικός νεοπυθαγόρειος που γεννήθηκε στα Τύανα της Καππαδοκίας στις αρχές του πρώτου αιώνα. Υπήρξε θερμός οπαδός της πυθαγόρειας φιλοσοφίας την οποία όχι απλώς μελέτησε με δάσκαλο τον Εύξενο της Ηράκλειας, αλλά και δεν έπαψε ποτέ να ακολουθεί τις αρχές της σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ζωής του. Θεωρείται αινιγματική φυσιογνωμία, καθώς παραδίδεται από τον βιογράφο του Φιλόστρατο ότι έκανε Θαύματα και προφητείες.( απο την βικιπαιδεία) 

 

Η ζωή του , η Διδασκαλία του , τα θαύματά του, ο θρύλος του στην πλέον εμπεριστατωμένη βιογραφία του απο τον Φιλόστρατο ο οποίος έζησε το 200 μ.Χ. , με το πλήρες αρχαίο κείμενο .Απόδοση στην Νεοελληνική (μετάφραση) στο πολυτονικό , απο τον αείμνηστο φιλόλογο Απόστολο Τζαφερόπουλο !Με αναλυτική εισαγωγή και σχόλια για την πληρέστερη μελέτη των τόμων !
Σε μια απίστευτη τιμή : Από 41,5 μόνον με 20 ευρώ και οι τρείς τόμοι !Δωρεάν τα έξοδα αποστολής , σε όλη την Ελλάδα !

 

 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 

 

 Πληροφορίες:

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 263

ΚΗΦΙΣΙΑ

 210- 8015113

 210-3815000

 

Δείτε περισσότερα


Ο Απολλώνιος ο Τυανέας είναι Έλληνας φιλόσοφος, (περίπου 15 - 100). Υπήρξε σημαντικός νεοπυθαγόρειος που γεννήθηκε στα Τύανα της Καππαδοκίας στις αρχές του πρώτου αιώνα. Υπήρξε θερμός οπαδός της πυθαγόρειας φιλοσοφίας την οποία όχι απλώς μελέτησε με δάσκαλο τον Εύξενο της Ηράκλειας, αλλά και δεν έπαψε ποτέ να ακολουθεί τις αρχές της σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ζωής του. Θεωρείται αινιγματική φυσιογνωμία, καθώς παραδίδεται από τον βιογράφο του Φιλόστρατο ότι έκανε Θαύματα και προφητείες.

Ενδεικτικά τα περιεχόμενα των τόμων :


ΤΟΜΟΣ Α'


Πρόλογος


Εισαγωγή - Βίος Απολλωνίου


Βιβλίον Α΄: Το σχέδιο του έργου . Η Ιστρία της γεννήσεως του Απολλωνίου. Η οερίοδος της νεότητας . Από την Αντιόχεια και την Βαβυλώνα .


Βιβλίον Β΄: Από την Βαβυλώνα ως τον Ινδό ποταμό . Από τον Ινδό ως τον Ύφασι.
ΤΟΜΟΣ Β ΄


Βιβλίον Γ΄: Από τον Ύφασι μέχρι το όρος των σοφών . Κοντά στους Ινδούς σοφούς . Επιστροφή υπεράνω της Ερυθράς Θαλάσσης και του Ευφράτη στην Ιωνία .


Βιβλίον Δ΄: Στην Ιωνία και την κυρίως Ελλάδα . Στην Ρώμη .


Βιβλίον Ε΄: Ο Απολλώνιος στην Ισπανία . Πρός την Ελλάδα . Ο Απολλώνιος στην Αίγυπτο .ΤΟΜΟΣ Γ ΄


Βιβλίον Ζ΄: Ο Απολλώνιος στην Αιθιοπία . Επιστροφή στην Ελλάδα .


Βιβλίον Η΄: Ο Απολλώνιος μπροστά στο δικαστήριο . Η απολογία του Απολλωνίου . Επιστροφή στην Ελλάδα . Το τέλος του .Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1825: Ο Μιαούλης κατορθώνει να σπάσει τον κλοιό του Χοσρέφ εις το πολιορκημένο Μεσολόγγι και τροφοδοτεί τους πολιορκημένους.
  • 1921: Ο Κεμάλ συγκεντρώνει εις τον Σαγγάριο 40 με 50 χιλιάδες στρατό.
  • 1943: Οι Γερμανοί καίνε ζωντανούς μέσα εις φούρνους δύο πατριώτες ιερείς, τον Γ. Σούλη από το χωριό Μπαούσια και τον Δ. Τομαρά από τον Χορτιάτη.
Εορτολόγιο...
Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
Ιεζεκιήλ προφήτου, Φωκά και Απολλωνίου ιερομάρτυρος, Πελαγίας οσίας της εν Τήνω