Τρέχουσα προσφορά: 35.00€ από 60.00€
Έκπτωση: 42%

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ - ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ

Μόνο 35.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
60.00€ 42% 25€


Η προσφορά λήγει:
25/11/2015

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


Dr. Κωνσταντίνος Μουρούτης


Ένας τόμος , 354 σελίδες , σχήμα 14Χ21 εκ.ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ


Dr. Κωνσταντίνος Μουρούτης


Ένας τόμος , 442 σελίδες , σχήμα 14Χ21 εκ.ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ


Κ.Θ.Λιολούσης , Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθήνων .


Ένας τόμος , 118 σελίδες , σχήμα 14Χ21εκ.Όσα αφορούν την υγεία σας και ίσως δεν ακούσετε από τον γιατρό σας !Το πρώτο βιβλίο θα σας αποκαλύψει τη συναρπαστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τα εμβόλια , τις αλήθειες και τα ψέματα που λέγονται και γράφονται για αυτά !


Το δεύτερο βιβλίο , ξεσκεπάζει μια ολόκληρη βιομηχανία που παίζει με την ζωή των σημερινών ανθρώπων !


Από τον Dr.Κωνσταντίνο Μουρούτη , Φυσίατρο , με εξειδίκευση στις Νευροεπιστήμες και στις Κυτταρικές και Μοριακές Βιοεπιστήμες !Το τρίτο βιβλίο εξηγεί αναλυτικά τους πιθανούς κινδύνους και τους τρόπους προστασίας από τα κινητά τηλέφωνα και εν γένει την ηλεκτομαγνητική ακτινοβολία !


Γραμμένο απο τον Κ.Θ.Λιολούση , Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών !


Τρία βιβλία που θα σας συγκλονίσουν ! ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕΓια πολύ περιορισμένο αριθμό αντιτύπων , μόνον με 35 ευρώ όλα μαζί !ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ETRA" και "ΔΙΑΥΛΟΣ"Πληροφορίες:

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 263

ΚΗΦΙΣΙΑ

 210- 8015113

 210-3815000

 

Δείτε περισσότερα


Όλη η αλήθεια για το γάλα


Όσα αφορούν την υγεία σας και ίσως δεν ακούσετε από το γιατρό σας

Κωνσταντίνος Μουρούτης
μετάφραση: Αγκάθα Παπαγεωργίου

Etra, 2006
441 σελ.

 

 

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται πληροφορίες που για πολλά χρόνια δεν ήταν ευρύτερα γνωστές, καθώς υπήρχε εκφοβισμός και τρομοκρατία από πλευράς των γαλακτοκομικών βιομηχανιών.

"Σήμερα πίνουμε μη φυσικό γάλα, προερχόμενο από εκτρεφόμενες αγελάδες, γενετικά μεταλλαγμένες με τεχνητή γονιμοποίηση. Κάθε γουλιά γάλα περιέχει ισχυρές αυξητικές ορμόνες όπως οι IGF I & IGF II, λίπη και χοληστερίνη, άλλες 59 ενεργές ορμόνες, αλλεργιογόνα, πάνω από 52 ισχυρά αντιβιοτικά, βακτήρια και ιούς..."

O ιατρός Κ. Μουρούτης ερευνά βαθιά για να εφοδιάσει το κοινό με σύγχρονες διεξοδικές έρευνες αυτών των θεμάτων και όχι μόνο. Επιπλέον προωθεί έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, παρουσιάζοντας με απλό αλλά επιστημονικό τρόπο κάποιους σημαντικούς κανόνες υγείας, που συμβάλλουν στη θεραπεία σοβαρών ασθενειών.

 

Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια


Όσα αφορούν την υγεία σας και ίσως δεν ακούσετε από τον ιατρό σας

Κωνσταντίνος Μουρούτης

Etra, 2006
275 σελ.

Το βιβλίο αυτό θα σας αποκαλύψει τη συναρπαστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τα εμβόλια, αυτά που οι κυβερνήσεις θέλουν να βάλουν στο σώμα σας ή στα κορμάκια των παιδιών σας. Εδώ θα βρείτε σωρεία γεγονότων σχετικά με τα εμβόλια των ενηλίκων (κατά της ευλογιάς και του άνθρακα) και πληροφορίες για όλα σχεδόν τα παιδικά εμβόλια.

Είναι πράγματι εκπληκτικό το πόσα από αυτά τα εμβόλια είναι επικίνδυνα. Περιλαμβάνονται άπειρες πηγές αναφορών. Το βιβλίο αυτό αποτελεί πολύχρονο μόχθο στη μελέτη σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούνται από την χρήση μαζικών εμβολιασμών. Η συχνή αναφορά στις Η.Π.Α. γίνεται για τον απλό λόγο ότι η χώρα αυτή υπαγορεύει -δυστυχώς- σε όλη την Υφήλιο τα δεδομένα για πολλά πράγματα, ένα εκ των οποίων είναι η υγεία.

Σκοπός του συγγράμματος αυτού δεν είναι απλώς η καταδίκη των υπαίτιων ή ο εκφοβισμός του κόσμου. Αντιθέτως σκοπεύει στην αφύπνιση και τη σωστή ενημέρωση των ανθρώπων που για διάφορους λόγους δεν είναι σε θέση να εξακριβώσουν το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα και έξω από τα εργαστήρια, του πλήθους αυτής της ανθρωπότητας που δυστυχώς αρκετές φορές άγεται & φέρεται από οτιδήποτε άλλο εκτός από την αντικειμενική, ορθολογιστική καθοδήγηση της απλής και κοινής λογικής

 

Κινητό τηλέφωνο και υγεία


Πιθανοί κίνδυνοι και τρόποι προστασίας

Κ. Θ. Λιολιούση

Δίαυλος, 2009
120 σελ

 

Παράλληλα με την αλματώδη ανάπτυξη της κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, έχει ενταθεί και η ανησυχία των πολιτών για τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων και των κεραιών βάσης της κινητής τηλεφωνίας στην υγεία. Η παγκόσμια επιστημονική έρευνα τα τελευταία χρόνια έχει αποδώσει πλέον ένα τεράστιο πλήθος πληροφοριών για τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας αυτής. Με βάση τα νέα αυτά δεδομένα, το παρόν βιβλίο έχει στόχο να δώσει στους πολίτες το μέτρο των κινδύνων από την ακτινοβολία της κινητής τηλεφωνίας, καθώς και συστάσεις για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων αυτών. Σε ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο του βιβλίου συμπεριλαμβάνονται και τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα για τις επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων των γραμμών μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος. Ο Κ. Θ. Λιολιούσης είναι επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει τα μαθήματα "Μικροκύματα" και "Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός" στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης Ηλεκτρονικής και Ραδιοηλεκτρολογίας (Ρ/Η) του ως άνω τμήματος. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει εστιάσει την έρευνά του στις επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στην ανθρώπινη υγεία. Είναι συγγραφέας των βιβλίων Μικροκύματα και Βιολογικές επιδράσεις της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας, ενώ έχει συντάξει και ένα μεγάλο πλήθος μελετών με θέμα την εκτίμηση του βαθμού επικινδυνότητας των πηγών εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (κεραιών, κινητών τηλεφώνων, γραμμών μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος κ.λπ.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Kωνσταντίνoς Μουρούτης γεννήθηκε το 1969 στην Βέροια. Την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του ολοκλήρωσε στη Κατερίνη καθώς επίσης και κύκλo σπουδών στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας, αποκτώντας Proficiency level.
Μέχρι το 2005 ζούσε και εργαζόταν στην Γερμανία. Οι ακαδημαϊκές του σπουδές ξεκίνησαν σπουδάζοντας Βιολογία και συνεχίστηκαν στην Ιατρική σχολή της Φραγκφούρτρης, σπουδάζοντας προληπτική και φυσική ιατρική.
Ολοκλήρωσε τον Ιατρικό κύκλο σπουδών του, αποκτώντας Διδακτορικό τίτλο (Doctor of Science) με Ακαδημαϊκή διάκριση "Cum Laude" μελετώντας την επίδραση του ηλιακού φωτός στην παραγωγή μελατονίνης επί του ανθρώπινου οργανισμού.
Η περαιτέρω εκπαίδευσή του συνεχίστηκε (Master of Science), στο χώρο των Νευροεπιστημών (Νευροενδοκρινολογία) με διάκριση "Magna Cum Laude" πραγμάτωνοντας έρευνα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας, για το ποσοστό των αυτοκτονιών από καταχρηστικές ουσίες.
Από το 2004 μέχρι το 2006, πραγμάτωσε έρευνα, σχετικά με τη σχιζοφρένεια σε Διδακτορικό επίπεδο (Doctor of Philosophy) στην Κυτταρική και Μοριακή ΒιοΕπιστήμη με διάκριση "Cum Laude" στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Την τελευταία δεκαετία, είχε τη θέση του προϊσταμένου για την Ασφάλεια & Ακτινοβολία στο μεγαλύτερο κέντρο Ερευνών με Βαρέα Ιόντα της Γερμανικής Κυβέρνησης.
Ο Dr. Μoυρούτης είναι άτομο με αρκετά ανεπτυγμένες ευαισθησίες σε σχέση με το "ευ ζήν" των συνανθpώπων του. Για τον λόγo αυτό παρουσιάζει σειρά oμιλιών και σεμιναρίων με θέματα υγείας, φέρνοντας την σύγχρονη Ιατρική κοντά στον απλό άνθρωπο, εξηγώντας τις αιτίες που διέπουν στην εμφάνιση διαφόρων νόσων καθώς επίσης και την οδό προς την ίαση και τη θεραπεία τους.
Το πρόγραμμα υγείας που εισηγείται έχει χαρίσει υγεία & ευεξία σε αρκετούς ανθρώπους στην Υδρόγειο. O Dr. Μουρούτης είναι συχνά προσκεκλημένος σε ραδιοφωνικές & τηλεοπτικές εκπομπές, φέρνοντας κοντά στους ανθρώπους τα καλά νέα της υγείας.
O Dr. Μουρούτης έχει γράψει αρκετά επιστημονικά άρθρα και μέχρι τούδε, 5 βιβλία σχετιζόμενα άμεσα με την υγεία, και μαζί με την σύζυγό του, η οποία είναι νοσηλεύτρια, με περαιτέρω εκπαίδευση στην παιδοψυχολογία και σύμβουλος υγείας, εργάζονται προωθόντας τα καλά νέα για τη υγεία.
Από το 2005 εργάζεται και είναι διευθυντής στο Ελληνικό Ινστιτούτο Νέας Ζωής και ως υπεύθυνος στον Οργανισμό Κοινωνικής Αγωγής και Πρόληψης Υγείας στην Ελλάδα, παράλληλα διδάσκει Προληπτική Υγεία στο Natural Health Science College στην Αθήνα, και από το 2008 είναι καθηγητής στο Ευρωπαίκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις Επιστήμες Υγείας & Νευροεπιστήμες
O Dr. Μουρούτης είναι μέλος των κάτωθι Οργανισμών:
1) Παγκόσμια Υπηρεσία Υγείας (World Health Services )
2) Διεθνής Eπιστημoνική Επιτροπή (Scientific Advisory Board)
3) Διεθνής Επιτροπή για Εντιμότητα στην Iατρική ( International Association for Honesty Ιn Medicine).
4) Ιατροί για Διεθνή Ζωή (Doctors For Life International).
5) Ερευνητική Κοινωνία για ΨυχoNευpoAνoσιολoγία (Research Society for PsychoΝeuroImmunology).
6) Διεθνής Οργανισμός για Έρευνα στον Εγκέφαλο (International Association for Brain Researsh)
7) Διεθνές Forum για την Σχιζοφρένεια & Alzheimer's (International Forum for Schizophrenia Alzheimer's)
8) Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία
9) Αντιπρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου για Υποστήριξη Υγείας
10) Γιατροί του Κόσμου
11) Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος ( World Medical Association)
12) Βρετανική Ακαδημία για Κυτταρική Βιολογία (British Society for Cell Biology)
13) Αμερικανική Κοινωνία για Εξέλιξη της Επιστήμης (American Association for Advancement in Science)

 
Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1828: Η ελληνική κυβέρνηση παίρνει βοήθεια από την Ρωσία, για τις ανάγκες του αγώνα, 1.500.000 ρούβλια.
  • 1919: Ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει την Πέργαμο.
  • 1922: Ο Κεμάλ αρχίζει την επίθεσή του εις το Εσκί-Σεχίρ της Μ. Ασίας.
Εορτολόγιο...
Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
Ισαακίου ηγουμένου μονής Δαλμάτων, Βαρλαάμ οσίου