Τρέχουσα προσφορά: 8.00€ από 25.00€
Έκπτωση: 68%

ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ 2011- ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μόνο 8.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
25.00€ 68% 17€


Η προσφορά λήγει:
06/06/2011

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

Μόνον με 8 ευρώ θα παραλάβετε στο σπίτι σας  (δωρεάν τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα , αξίας 6 ευρώ!) την συλλεκτική έκδοση "ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ 2011" με θέμα "Η έννοια της Φιλίας στην αρχαία Ελλάδα" . Ο πιο εύκολος τρόπος να μελετήσετε την αρχαία Ελληνική γραμματεία! Μπορείτε να αγοράσετε όσα κουπόνια θέλετε και να τα κάνετε δώρο στούς φίλους σας ή όπου αλλού θέλετε εντός 5 (πέντε) εργασίμων ημερών ! Προσοχή όμως ! Μετά την λήξη της προσφοράς η τιμή του ημερολογίου θα επιστρέψει στα 25 ευρώ! Τρέξτε να το προλάβετε! Είναι τόσο απλό!

 

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος παρακαλώ τηλεφωνήστε τώρα στο 210 3815000 !


Πληροφορίες:

 

Εκδόσεις Γεωργιάδη

Τηλ.: ++30 210 3815 000

Fax: ++30 210 3828295

Δείτε περισσότερα


ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ 2011- ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ

Το πιο συναρπαστικό και διδακτικό καθημερινό ημερολόγιο! Περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές χρονολογίες του Ελληνικού Έθνους για να μην ξεχάσετε καμμία ! Με τις ημερομηνίες στο σύγχρονο Χριστιανικό αλλά και στο αρχαίο Αττικό ημερολόγιο . Περιλαμβάνει όλες τις επίσημες εορτές όπως κάθε κανονικό ημερολόγιο. Με θεματικό αφιέρωμα "Περί Φιλίας στην αρχαία Ελλάδα" θα μάθετε εύκολα και γρήγορα ότι έχουν γράψει για την έννοια της φιλίας ο Αριστοτέλης , ο Πλάτων , ο Ισοκράτης , ο Πλούταρχος , ο Σωκράτης ,ο Λουκιανός , ο Δημόκριτος , ο Ευριπίδης και όλοι οι σοφοί της αρχαίας Ελλάδος ! Ιδανικό για μικρούς και μεγάλους ! Εύχρηστο και πρακτικό για καθημερινή χρήση! Με σκληρή , αθάνατη βιβλιοδεσία και σχήμα 17*24 cm θα αποτελέσει τον καθημερινό σας οδηγό στον μαγικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδος!

 

Είναι το μοναδικό ημερολόγιο που μετά το πέρας της χρονικής περιόδου που χρησιμοποιείται , γίνεται ένα πλήρες βιβλίο- μελέτη που θα στολίζει για πάντα την βιβλιοθήκη σας!!
Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1825: Ο Μιαούλης κατορθώνει να σπάσει τον κλοιό του Χοσρέφ εις το πολιορκημένο Μεσολόγγι και τροφοδοτεί τους πολιορκημένους.
  • 1921: Ο Κεμάλ συγκεντρώνει εις τον Σαγγάριο 40 με 50 χιλιάδες στρατό.
  • 1943: Οι Γερμανοί καίνε ζωντανούς μέσα εις φούρνους δύο πατριώτες ιερείς, τον Γ. Σούλη από το χωριό Μπαούσια και τον Δ. Τομαρά από τον Χορτιάτη.
Εορτολόγιο...
Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
Ιεζεκιήλ προφήτου, Φωκά και Απολλωνίου ιερομάρτυρος, Πελαγίας οσίας της εν Τήνω