Τρέχουσα προσφορά: 32.00€ από 78.00€
Έκπτωση: 59%

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ


ΙΗΣΟΥΣ- ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΣΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Μόνο 32.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
78.00€ 59% 46€


Η προσφορά λήγει:
23/01/2013

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ....


ΙΗΣΟΥ


ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΑΧΙΛΛΕΑ


ΟΔΥΣΣΕΑ


ΙΑΣΟΝΑ


ΠΡΟΜΗΘΕΑ6 Τόμοι , ημίσκληρο εξώφυλο ,762 έγχρωμες σελίδες . Σχήμα 16Χ22 εκ. Εκδόσεις Ερευνητές 2005Τα ωραιότερα βιβλία για τις εορτές για το παιδικό και εφηβικό κοινό !


Οι Βίοι των μεγαλυτέρων προσωπικοτήτων της Ιστορίας και της Μυθολογίας !


Ιησούς , Μέγας Αλέξανδρος , Αχιλλέας , Οδυσσέας , Ιάσονας , Προμηθέας ζωντανεύουν σε μιά ανεπανάληπτη έκδοση που θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους !


Με συναρπαστική αφήγηση και πλούσια εικονογράφηση !


Ακολουθήστε τα βήματα μυθικών ηρώων , θρυλικών πολεμιστών , μεγάλων εξερευνητών !


Το παιδί γνωρίζει παράλληλα τον πολιτισμό της εποχής , με ειδικά παρένθετα δισέλιδα , που εκτυλίσονται παράλληλα με τις ιστορίες !


Με εικόνες και σχέδια που θα γοητεύσουν τους μικρούς μας φίλους !


Αποκτήστε τα τώρα από 78 μόνον με 32 ευρώ !


Δωρεάν τα έξοδα αποστολής , σε όλη την Ελλάδα !


ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ !Πληροφορίες:

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 263

ΚΗΦΙΣΙΑ

 210- 8015113

 210-3815000

 

Δείτε περισσότερα


ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ : ΙΗΣΟΥΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΙΑΣΩΝ -ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ .


Ενδεικτικά τα περιεχόμενα των τόμων :ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ : Αφήγηση :Philippe le Guillou - Εικονογράφηση : Maurice Pommier . 127 έγχρωμες σελίδες .


Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου . Η Υπαπαντή του Κυρίου . Τα παιδικά χρόνια στην Ναζαρέτ . Το πρώτο Πάσχα στα Ιεροσόλυμα . Η Βάπτιση του Κυρίου . Ο γάμος στην Κανά . Ο πολλαπλασιασμός των άρτων και των ιχθύων . Η παραβολή του ασώτου . Η Ανάσταση του Λαζάρου . Το τελευταίο Πάσχα στα Ιεροσόλυμα . Η Ανάσταση και η Πεντηκοστή και πολλά άλλα.ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ . Αφήγηση Marie - Therese Davidson - Εικονογράφηση : Christian Heirich . 127 έγχρωμες σελίδες .


Αποχαιρετώντας της Ευρώπη . Οι Πρώτες Μάχες . Προς την Χώρα των Θεών . Στην καρδιά της Περσικής Αυτοκρατορίας . Η ώρα της προδοσίας . Διασχίζοντας εχθρικές περιοχές . Στην Ινδία , το όριο του γνωστού κόσμου . Η κάθοδος πρός τον Ωκεανό . Οι Γάμοι στα Σούσα . Το τέλος της εποποιϊας και πολλά άλλα ....
ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ . Αφήγηση :Εύη Πίνη - Εικονογράφηση : Βασίλης Κοντογεώργος . 127 έγχρωμες σελίδες .


Πηλέας και Θέτιδα : έρωτας μετ΄εμποδίων . Στο σχολείο του Χείρωνα . Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον . Η αναχώρηση . Η εκστρατεία που τελείωσε πρίν καν αρχίσει . Στην Αυλίδα οι άνεμοι δεν πνέουν .Ψάλλε , Θεά , τον τρομερό Θυμό του Αχιλλέα . Πάτροκλος , ο φίλος της καρδιάς . Η αναμέτρηση των δύο ηρώων . Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου και πολλά άλλα ...ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ . Αφήγηση :Marie - Therese Davidson - Εικονογράφηση : Philippe Poirier . 127 έγχρωμες σελίδες .


Ανάμεσα στην Ελπίδα και την Απελπισία . Μιά πριγκίπισσα σώζει τον Οδυσσέα . Στο νησί των Φαιάκων. Οι πρώτες συμφορές του Οδυσσέα . Καινούργιες περιπέτειες . Στην χώρα των νεκρών . Οι τελευταίες παγίδες . Η επιστροφή στην Ιθάκη . Στα ανάκτορα . Εκδίκηση και αποκάλυψη : Η Μνηστηροφονία , και πολλά άλλα ...
ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ . Αφήγηση :Ελένη Σβορώνου - Εικονογράφηση : Πέτρος Αθανασίου . 127 έγχρωμες σελίδες .


Ο μονοσάνδαλος . Η Αργώ σαλπάρει . Στα παράλια τςη Μικράς Ασίας . Ο Φινέας προβλέπει το μέλλον . Στις Συμπληγάδες Πέτρες . Στη χώρα του Αιήτη . Το ταξίδι τςη Επιστροφής . Απο το νησί των Φαιάκων στην Τριτωνίδα Λίμνη . Η Αργώ επιστρέφει στην Ιωλκό και πολλά άλλα ...ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ . Αφήγηση :Μαριάννα Κουτάλου - Εικονογράφηση : Πέτρος Αθανασίου . 127 έγχρωμες σελίδες .


Αλυσοδεμένος στον Καύκασο . Ο πόλεμος του Δία με τον Κρόνο . Η οργή του Δία . Η συμπαράσταση του Ωκεανού . Η περιπλανώμενη Ιώ . Ο Δίας τιμωρεί πιό σκληρά τον Προμηθέα . Ο Δευκαλίωνας στον Καύκασο . Ο Κατακλυσμός . Έρχεται ο Λυτρωτής , και πολλά άλλα ..

Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1825: Ο τουρκοαιγυπτιακός στόλος καταφθάνει εις το Ναυαρίνο και αποβιβάζει στρατό και εφόδια.
  • 1924: Ζητείται η παραπομπή εις δίκη των υπευθύνων αξιωματικών της Μικρασιατικής Καταστροφής.
  • 1979: Κηρύσσεται έκπτωτος ο μητροπολίτης Πρεβέζης για ηθικά σκάνδαλα.
Εορτολόγιο...
Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
Αριστοκλέους, Δημητρίου και Αθανασίου μαρτύρων