Τρέχουσα προσφορά: 16.00€ από 26.00€
Έκπτωση: 38%

Η ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μόνο 16.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
26.00€ 38% 10€


Η προσφορά λήγει:
04/09/2015

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:


Η ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣΈνας τόμος , χαρτόδετος , 330 σελίδες , σχήμα 17 Χ24 εκ. Ιδιωτική έκδοση 2008Η μαγεία της Ελληνικήσ Γλώσσης , μέσα από την λεξαριθμική θεωρία που καθιέρωσαν οι Πυθαγόρειοι !


Περιλαμβάνει προβέψεις που επιτεύχθησαν από την λεξαριθμική θεωρία , κάτι που μόνον η Ελληνική γλώσσα μπορεί να το κάνει !

 

Από τον μαθηματικό Ελευθέριο Αργυρόπουλο !

Το παρόν βιβλίον εξετάζει την ικανότητα των συναρίθμων περί της γνώσεως της ελληνικής γλώσσης δια την έκβασιν διαφόρων ιστορικών γεγονότων μέσω των ισοψηφιών, καθώς και την περίπτωσιν της προβλεπτικής ιδιότητος αυτών. Το φαινόμενον της προβλεπτικότητος της ελληνικής γλώσσης, φαίνεται αρχικώς από τον ρωμαίον ιστορικόν Σουητόνιον, ενώ κατά τον εικοστόν αιώνα έχει διερευνηθεί και μελετηθεί και από συγχρόνους ερευνητάς. Η έρευνα δια την προβλεπτικήν ικανότητα της ελληνικής γλώσσης, αρχίζει από την παρατήρησιν κάποιας μορφής λογικής που φαίνεται από τις ισοψηφίες, την ικανότητα υπολογισμού αριθμητικών τιμών μαθηματικών σταθερών και την γνώσιν μαθηματικών θεωρημάτων και κοσμικών νόμων. Η ερμηνεία των ισοψηφιών μεταξύ γεγονότων, τα οποία έχουν συμβεί κατά το παρελθόν, αναδεικνύει την ικανότητα των συναρίθμων να γνωρίζουν ιστορία, ενώ η ισοψηφία μεταξύ ενός ή περισσοτέρων γεγονότων που αναμένουμε να συμβούν, ονομάζεται προβλεπτική. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε σχετικώς, είναι ότι μία προβλεπτική ισοψηφία δεν έπεται ότι θα εκπληρωθεί και τούτο συμβαίνει όταν κατανοήσουμε, ότι οι ισοψηφίες μεταξύ λέξεων και εννοιών τις περισσότερες φορές αφορούν τομές και όχι ταυτίσεις μεταξύ αυτών.

 


Αποκτήστε το τώρα μόνον με 16 ευρώ !


Δωρεάν τα έξοδα αποστολής , σε όλη την Ελλάδα !


ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !Πληροφορίες:

 

Εκδόσεις Γεωργιάδη

Τηλ.: ++30 210 3815 000

Fax: ++30 210 3828295

Δείτε περισσότεραΗ ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΟΤΗΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣΈνας τόμος , χαρτόδετος , 330 σελίδες , σχήμα 17 Χ24 εκ. Ιδιωτική έκδοση 2008Ενδεικτικά τα περιεχόμενα του τόμου :Πρόλογος


Ο Πυθαγόρας , οι Πυθαγόρειοι , το ομακοείον και η έννοια του αριθμούΠροβλεπτικές ισοψηφίες , περί της ελεύσεως του 666


Περί του Τριαδικού Θεού , της συμπαντικής κτίσεως , και η αποκάλυψις των συναρίθμων δια το όντος όν .Νέες αποδέιξεις περί της μαθηματικής δομής της Ελληνικής γλώσσης .


Τελευταία πορίσματα της λεξαριθμικής θεωρίας .


Η γνώσις των συναρίθμων περι του φαινομένου του σεισμού , περί της θεραπείας του καρκίνου και περί άλλων ιατρικών θεμάτων .


Η γνώσις των συναρίθμων δια τον ιερόν αριθμόν της επτάδος , τπυς επτά σοφούς , και τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου .Η γνώσις των συναρίθμων περί της Ελληνικής μυθολογίας , της προέλευσης του ανθρώπου και του DNA .


Η συναριθμική μελέτη περί ατυχημάτων των αεροσκάφων του φάλκον , του σινούκ και της Κυπριακής εταιρέιας Ήλιος .


Παρατηρήσεις επί του αλγορίθμου της προβλεπτικότητας των συναρίθμων .


Η πρόβλεψις των συναρίθμων περί των Ελληνικών και Αμερικανικών εκλογών του 2004.


Η γνώσις των συναρίθμων δια τους άθλους του Ηρακλέους , τα δώδεκα αστρολογικά σημεία , περί των πλανητών και δια την Ελληνικότητα της Μακεδονίας .Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1828: Η ελληνική κυβέρνηση παίρνει βοήθεια από την Ρωσία, για τις ανάγκες του αγώνα, 1.500.000 ρούβλια.
  • 1919: Ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει την Πέργαμο.
  • 1922: Ο Κεμάλ αρχίζει την επίθεσή του εις το Εσκί-Σεχίρ της Μ. Ασίας.
Εορτολόγιο...
Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
Ισαακίου ηγουμένου μονής Δαλμάτων, Βαρλαάμ οσίου