Τρέχουσα προσφορά: 16.00€ από 58.00€
Έκπτωση: 72%

ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ

Μόνο 16.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
58.00€ 72% 42€


Η προσφορά λήγει:
11/09/2015

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

 

 

ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ

 

  Δύο τόμοι , 1275 σελίδες , σχήμα 21 Χ 29 εκ. Εκδόσεις Φλώρος 1999

 

Το μοναδικό λεξικό  θρησκειών ,αιρέσεων ,δογμάτων και θρησκευτικών παρεκκλίσεων  που υπάρχει στην Ελληνική βιβλιογραφία !

 

Περιλαμβάνει , συνοπτικά , σε 6000 λήμματα , την  ιστορία και την φιλοσοφία  κάθε δόγματος  ξεχωριστά !

 

Με αναλυτικό κατάλογο όλων των Οικουμενικών Πατριαρχών , Πατριαρχών Αλεξανδρείας , Αντιοχέιας , Ιεροσολύμων και όλων των μεγάλων θεμάτων της Ορθόδοξης Εκκλησίας !

 

Με αναλυτικό κατάλογο Παπών , τις έγγραφες συγγνώμες της Καθολικής Εκκλησίας για τα εγκλήματά της , καθώς και τα ονόματα των ορθόδοξων κληρικών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς!

 

Με ευρετήριο και τεράστια βιβλιογραφία !

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΝ  ΜΕ 16 ΕΥΡΩ!

 

Δωρεάν τα έξοδα αποστολής , σε όλη την Ελλάδα !

 

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ!

 

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

 

 


Πληροφορίες:

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 114

104.44 ΑΘΗΝΑ

210 3815000

FAX 210 3828295

Δείτε περισσότερα


 

 

ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ

 

  Δύο τόμοι , 1275 σελίδες , σχήμα 21 Χ 29 εκ. Εκδόσεις Φλώρος 1999

 

Το μοναδικό λεξικό  θρησκειών ,αιρέσεων ,δογμάτων και θρησκευτικών παρεκκλίσεων  που υπάρχει στην Ελληνική βιβλιογραφία !

 


Ενδεικτικά τα περιεχόμενα του τόμου :

 

Εισαγωγή

 

Α-Ω  (1050 σελίδες)

 

 

ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ :

 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

 

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ

 

ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ

 

ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΣΜΟΣ

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

Ο Δημήτρης Χαλιβελάκης είναι δημοσιογράφος και λογοτέχνης. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και της International Federation of Journalists. Διετέλεσε και μέλος του προεδρείου της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Δημοσιογραφεί απ' το 1956. Εργάστηκε για χρόνια στις αθηναϊκές εφημερίδες "Ακρόπολις", "Απογευματινή", "Η Βραδυνή", "Εξόρμηση", "Η Αυγή", "Ριζοσπάστης" κ.ά. Εργάστηκε στην "Τηλεόραση 902", στον "902 Αριστερά στα FM" και στο τηλεοπτικό "Κανάλι 54-Τηλεφώς". Διετέλεσε καθηγητής δημοσιογραφίας και σύμβουλος σε θέματα Τύπου σε Υπουργεία και ΔΕΚΟ. Διετέλεσε μέλος διοικητικών οργάνων της Ένωσης Συντακτών Αθηναϊκού Τύπου και της ΕΣΗΕΑ.
Από το 1973 άρχισε να δημοσιεύει διηγήματά του και νουβέλες σε εφημερίδες και περιοδικά. Το 1986 από τις εκδόσεις "Ιδεολογία" κυκλοφόρησε το βιβλίο του "Έρωτες Αγίων-Η σεξουαλική ζωή των Αβραάμ, Μωυσή, Ιησού, Παύλου, Μωάμεθ, Βούδα, Κομφούκιου κ.ά." σε δύο εκδόσεις, το 2003 κυκλοφόρησε σε 3η έκδοση κατάλληλα εμπλουτισμένη και επίκειται 4η έκδοση. Το 1987 κυκλοφόρησε το βιβλίο του "Άγγελοι και Διάβολοι, με το ψευδώνυμο Δανιήλ Βαρνάβας" (εκδόσεις 'Ίω. Φλώρου"). Το 1992 εκδόθηκε το βιβλίο του "Η Εξομολόγηση ενός δημοσιογράφου" (από τον Μορφωτικό Πνευματικό Σύλλογο των Εργαζομένων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία). Τον Οκτώβρη του 1999 κυκλοφόρησε το βιβλίο του "Αιρέσεις και δόγματα" σε λεξικογραφημένη μορφή, με 6.000 λήμματα και 4.000 τίτλους ελληνικής και ξένης βιβλιογραφίας (εκδ. "Ιω. Φλώρου").
Διετέλεσε διευθυντής σύνταξης κι αρθρογράφος στο περιοδικό "Επικοινωνία Λογοτεχνών", δημοσιογραφικό όργανο της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών. Από τον Ιούλη του 2002 έως και σήμερα είναι επιφυλλιδογράφος στην αθηναϊκή ημερησία απογευματινή εφημερίδα, στο ανά Σάββατο ένθετο "Φιλολογική Βραδυνή" με τίτλο "Πνευματικές Τομές".
Για το λογοτεχνικό και δημοσιογραφικό του έργο ο Δημήτρης Χαλιβελάκης τιμήθηκε και βραβεύθηκε:
Στις 12-12-2000 στο ξενοδοχείο "Χίλτον", το "Κοινωφελές Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση", τον βράβευσε, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλου, "για το πολύχρονο δημοσιογραφικό του έργο και τη συμβολή του στη δημοσιογραφική εκπαίδευση".
Στις 29 Νοέμβρη 2001 το διήγημά του "Τα περάσματα..." απέσπασε το 1ο Βραβείο του 1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντιστασιακών οργανώσεων.

 
Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1828: Η ελληνική κυβέρνηση παίρνει βοήθεια από την Ρωσία, για τις ανάγκες του αγώνα, 1.500.000 ρούβλια.
  • 1919: Ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει την Πέργαμο.
  • 1922: Ο Κεμάλ αρχίζει την επίθεσή του εις το Εσκί-Σεχίρ της Μ. Ασίας.
Εορτολόγιο...
Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
Ισαακίου ηγουμένου μονής Δαλμάτων, Βαρλαάμ οσίου