Τρέχουσα προσφορά: 12.00€ από 15.00€
Έκπτωση: 20%

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ - Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ

Μόνο 12.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
15.00€ 20% 3€


Η προσφορά λήγει:
10/02/2015

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ - Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ . ΒΑΛΑΒΑΝΗΣΈνας τόμος , 143 έγχρωμες σελίδες , σχήμα 14 Χ 21 εκ. Εκδόσεις Βαλαβάνη 2014 (23η έκδοση)12 προφητείες για τον Άγιο Ιωάννη Βατάτζη και τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο . " Πρέπει εδώ οπωσδήποτε να κάνουμε λόγο και για το εξαιρετικό πράγματι έργο του φίλου και αδελφού μας, του κ. Γεωργίου Δ. Βαλαβάνη, «Ο Μαρμαρωμένος Αυτοκράτορας - Ο Άγιος Ιωάννης Βατάτζης», που τόσο πολύ αγαπήθηκε από τον κόσμο ώστε οδεύει πλέον προς... 22η ανατύπωση-ρεκόρ! Κάτι που δείχνει και τη μεγάλη του αξία.  Κατ' αρχάς, και προς αποκατάσταση της ιστορικής δικαιοσύνης, ο Γεώργιος Βαλαβάνης υπήρξε Ο ΠΡΩΤΟΣ ο οποίος ανέδειξε στη σύγχρονη ελληνική βιβλιογραφία το θέμα του Μαρμαρωμένου Βασιλιά-Ιωάννη Βατάτζη! Ο πρώτος, αλλά και ο μόνος, τον οποίο αντέγραψαν αμέτρητοι άλλοι αργότερα, αναδεικνύοντας το μείζον αυτό θέμα... Και, όντως, σήμερα στο διαδίκτυο υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές στον Άγιο Ιωάννη Βατάτζη, οι οποίες όμως ΟΛΕΣ τους είναι ένα απλό "copy-paste" των γραφομένων του Γεωργίου Βαλαβάνη! Γι' αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Βαλαβάνη, επειδή η ελληνική ιστορία θα γράψει ότι αυτός είναι που ανέσυρε στη συλλογική μνήμη του ελληνισμού την ξεχασμένη προσωπικότητα του Βατάτζη.Να σημειώσουμε εδώ ότι το ως άνω έργο περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις προφητείες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας περί του Ιωάννη Βατάτζη και του Γ΄ παγκοσμίου πολέμου! Και, πιστεύουμε ακράδαντα, ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαίο ότι το βιβλίο αυτό εκδόθηκε τώρα, δηλ. στην εποχή μας, διότι τώρα είναι που πλησιάζει η εκπλήρωση όλων αυτών των προφητειών!... Ζούμε στιγμές κοσμοϊστορικές. Και η θεία Χάρις είναι που πήρε το χέρι του κ. Βαλαβάνη και τον φώτισε, έτσι ώστε να συλλέξει τις σπάνιες αυτές προφητείες και να τις εκδώσει σε ένα ανεπανάληπτο έργο... Τόσο εμείς όσο και ο συγγραφέας του έργου αυτού πιστεύουμε ότι: Κοντά είναι"

ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΑποκτήσατε το τώρα μόνον με 12 ευρώ !Δωρεάν τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα !

 


Πληροφορίες:

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 114

104.44 ΑΘΗΝΑ

210 3815000

FAX 210 3828295

Δείτε περισσότερα


Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ - Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ . ΒΑΛΑΒΑΝΗΣΈνας τόμος , 143 έγχρωμες σελίδες , σχήμα 14 Χ 21 εκ. Εκδόσεις Βαλαβάνη 2014 (23η έκδοση)

 

Ενδεικτικά τα περιεχόμενα του τόμουΠρόλογοςΙωάννης ΒατάτζηςΠροφητεία Αγίου ΜεθοδίουΠροφητεία Αγίου Λέοντος του ΣοφούΧρησμοί ήτοι Προφητείαι ανδρός1440 χρησμοί επάνω του τάφου του Μ. ΚωνσταντίνουΧειρόγραφο Ι.Μ. ΚοσταμονίτουΙωάννης ΛάσκαριςΠροφητεία Αγίου ΑγαθαγγέλουΠατριάρχης ΓεννάδιοςΠροφητεία Αγίου ΜεθοδίουΠροφητεία Αγίου Κοσμά


Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1828: Η ελληνική κυβέρνηση παίρνει βοήθεια από την Ρωσία, για τις ανάγκες του αγώνα, 1.500.000 ρούβλια.
  • 1919: Ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει την Πέργαμο.
  • 1922: Ο Κεμάλ αρχίζει την επίθεσή του εις το Εσκί-Σεχίρ της Μ. Ασίας.
Εορτολόγιο...
Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
Ισαακίου ηγουμένου μονής Δαλμάτων, Βαρλαάμ οσίου