Τρέχουσα προσφορά: 12.00€ από 21.30€
Έκπτωση: 44%

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ


Δούκας Κώστας

Μόνο 12.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
21.30€ 44% 9,3€


Η προσφορά λήγει:
31/05/2015

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ

ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣΛεπτομέρειες

ISBN13

9789603163329

Εκδότης

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Χρονολογία Έκδοσης

Φεβρουάριος 2006

Αριθμός σελίδων

376

Διαστάσεις

21x14

Επιμέλεια

ΧΑΧΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Θέμα

ΜΕΛΕΤΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

   

  Σύντομη Περιγραφή:

   

  Ο άγνωστος κατά 96% κόσμος τοΥ Σύμπαντος πού περιβάλλει τον άνθρωπο, μπορεί να γίνη κατανοητός και να προσεγγισθή μόνο φιλοσοφικά και όχι να εξηγηθή μηχανιστικά. Εδώ μπορεί να βοηθήση αποτελεσματικά η Αρχαία Γνώσι των Ελλήνων φιλοσόφων, οι οποίοι σέ ανύποπτο χρόνο τής μακρυνής εποχής που έζησαν, διετύπωσαν κοσμοθεωρίες,οι περισσότερες των οποίων ισχύουν σήμερα απολύτως. Η διαστημική τεχνολογία δεν είναι άλλο απο την μετουσίωσι δια περιτέχνων μαθηματικών των «εξωγήινων» εμπνεύσεων τού Θαλή (ηλεκτρομαγνητισμός), του Πυθαγόρα (άριθμαλογική θεώρησι τού Σύμπαντος), του Παρμενίδη (κοσμολογική θεωρία περι τού Ενός καί περι του όντος ), του Ζήνωνος του Ελεατη (απειροστικός λογισμός - διχοτομία - πρώτη εκλαϊκευμένη θωρία τής σχετικότητος ) τού Λευκίππου (ιδρυτού της ατομικής θεωρίας), του Δημοκρίτου (έκλαϊκευτού τής θεωρίας του ατόμου), του Ηρακλείτου (διδασκάλου της δυναμικής θεωρήσεως του Σύμπαντος), του Αναξαγόρα (τού πρώτου που μίλησε γιά εξωγήινη ζωή), του Επικούρου, του Εμπεδοκλέους, του Αρίσταρχου, του Σωκράτους, του Πλάτωνος, του Αριστοτέλους και πολλών άλλων γνωστών και αγνώστων Ελλήνων φιλοσόφων, που έλαμψαν μια εποχή στον Ελλαδικό χώρο, ώς διάττοντες αστέρες."Των αμόθεν γε, θεά, θύγατερ Διός, ειπέ και ημίν"

( Γι' αυτά τα σκόρπια, θεά, του Δία θυγατέρα, ειπέ και σε μας )

Ομήρου, Οδύσσεια, α 10Θα γράφω και θα σκέφτωμαι άτακτα, όπως θα μου έρχωνται στο μυαλό, και ασύνδετα, τόσο όσο είναι ασύνδετες οι ιδέες της μιας ημέρας με της επόμενης.

Ζαν Ζακ ΡουσώΑπολαύστε καταπληκτικές φωτογραφίες από το σύμπαν που μας περιβάλλει !Αποκτήστε αυτό το εξαιρετικό βιβλίο μόνο με 12,00 ευρώ !Δωρεάν τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα αξίας 8,00 ευρώ !Μοναδική προσφορά ! Μην την χάσετε !
Πληροφορίες:

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 114

104.44 ΑΘΗΝΑ

210 3815000

FAX 210 3828295

Δείτε περισσότερα


 

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΡΧΗ

ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣΛεπτομέρειες

ISBN13

9789603163329

Εκδότης

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Χρονολογία Έκδοσης

Φεβρουάριος 2006

Αριθμός σελίδων

376

Διαστάσεις

21x14

Επιμέλεια

ΧΑΧΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Θέμα

ΜΕΛΕΤΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


 

 

ΠεριεχόμεναΠρολεγόμενα

Η γνώσι μας για το Σύμπαν λεπτομέρεια της αγνοίας

Οι "εξωγήϊνοι", τα "ξωτικά" και οι "θόρυβοι" του διαστήματος

Η μεγάλη συνάντηση

Μια περιπέτεια πριν 5.000.000 χρόνια

Δύο ξένοι από την ίδια πόλη ( ή μήπωγνωστοί από τα παλιά; )

Εισβολή εξωγήινων στην Ελλάδα και στην Μεγάλη Ελλάδα

Σιγή, σιγή και ομακόϊον

Η πραγματική γνώση βρίσκεται στον βυθό

Η ηδονή, ο πόνος και η ενόραση

Ένας Θεός επί της Γης

Η γνώση της δωρεάς και η γνώση της χορηγίας

Ένας ταπεινός Ζωγράφος από το Σύμπαν

Ο "Χρυσούς αιών" της Κοσμολογίας

Στην χώρα των Αναλάτων ανθρώπων

Λεξιλόγιο Επιστημονικής λογοτεχνίας

Νοόμετρο ευπιστίας στην γνώση της επιστήμης

ΦωτογραφίεςΛίγα λόγια για τον συγγραφέαΟ Κώστας Δούκας γεννήθηκε στην ΑΒήνα το 1937. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, και έχει τιμηθή με το βραβείο του ιδρύματος Μπότση. Είναι απόφοιτος και διπλωματούχος Μεταφραστικού του Γαλλικού Ινστιτοότοο Αθηνών. Έχει ασχοληθεί εμπεριστατωμένα με την αρχαιοελληνική και ιδιαίτερα με την ομηρική γραμματεία και έχει συγγράψει πολλά βιβλία, με τα οποία έχει προάγει την ιστορική έρευνα, ιδίως όσον αφορά στην εποχή κατά την οποία έζησε και έγραψε ο Όμηρος, τον οποίο ταυτίζει με τον πρωτοήρωα των επών Οδυσσέα, στηριζόμενος σε στοιχεία, που προκύπτουν από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια. Από τα πιο σημαντιχά έργα του είναι η μετάφρασις της Ιλιάδος και της Οδύσσειας με μεγίστη προσέγγισι στις ρίζες και τις λέξεις του Ομήρου, που κυκλοφορεί σε επανειλημμένες εκδόσεις από τους εκδοτικούς οίκους "Γεωργιάδης" και "Ιδεοθέατρον", καταδεικνύοντας έτσι ότι η σύγχρονη καθομιλουμένη των Ελλήνων χρησιμοποιεί και εκφέρει με τον ίδιο τρόπο άνω του 80% των ομηρικών λέξεων αυτούσιων για να εκφρασθεί. Με το τελευταίο του βιβλίο "Η γένεσις του λόγου", ο συγγραφέας αναζητεί με διεισδυτικότητα και πειστική επιχειρηματολογία την αρχή δημιουργίας της Ελληνικής γλώσσας στα βάθη των αιώνων και αποκρυπτογραφεί για πρώτη φορά αρκετές πινακίδες της Γραμμικής Β με βάσι το συλλαβάριο του Μ. Βέντρις. Από τα κείμενα που αποκαλύπτονται, προκύπτει ο μηχανισμός που ωδήγησε τους Μυκηναίους, τους Μινωίτες.τους Πυλίους κ.ά. στην επινόησι της ΓΓΒ, καταρρίπτεται ο μύθος ότι η Γραμμική Β εχρησιμοποιείτο μόνο για καταλογογραφήσεις και επιβεβαιώνεται ότι οι πανάρχαιοι Έλληνες μιλούσαν με τον ίδιο τρόπο που μιλούν οι σύγχρονοι απόγονοί τους.

 
Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
 • 1825: Ο τουρκοαιγυπτιακός στόλος καταφθάνει εις το Ναυαρίνο και αποβιβάζει στρατό και εφόδια.
 • 1924: Ζητείται η παραπομπή εις δίκη των υπευθύνων αξιωματικών της Μικρασιατικής Καταστροφής.
 • 1979: Κηρύσσεται έκπτωτος ο μητροπολίτης Πρεβέζης για ηθικά σκάνδαλα.
Εορτολόγιο...
Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
Αριστοκλέους, Δημητρίου και Αθανασίου μαρτύρων