Τρέχουσα προσφορά: 2000.00€ από 4000.00€
Έκπτωση: 50%

ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ


ΓΙΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μόνο 2000.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
4000.00€ 50% 2000€


Η προσφορά λήγει:
06/06/2016

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

 

ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΔΗΛΟ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΣΚΑΦΟΣ! 


Μιά Εμπειρία Ζωής !


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

ΗΜΕΡΑ 1η : 
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου  ξεκινάμε από το Λαύριο , στις 15.00 για μία συναρπαστική εκδρομή στην Δήλο , με το πλοίο ΕΡΑΤΩ ( δείτε το στο ms-erato | Travel in Greece). Θα τακτοποιηθούμε στις καμπίνες μας και θα ξεκινήσουμε για την γεννέτειρα του θεού Απόλλωνος. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού θα μιλήσουμε για τούς μύθους που συνδέουν την ιστορία του νησιού , ενώ θα αναλύσουμε την έννοια της ψυχής σύμφωνα με τον Αριστοτέλη. Θα εξηγήσουμε γιατί κάθε ένας από εμάς έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό στην ζωή του ,πώς μπορεί κάποιος να τον ανακαλύψει και πως να τον εκπληρώσει . Θα μάθουμε τον Ορφικό Ύμνο προς τον Ήλιο και θα δειπνήσουμε εν πλώ . Θα φθάσουμε το βράδυ στην Μύκονο , όπου θα δειπνήσουμε , αλλά θα κοιμηθούμε νωρίς διότι το πρωί έχουμε πρωινό ξύπνημα . 


ΗΜΕΡΑ 2η: 
Το Σάββατο 18 Ιουνίου   , θα ξυπνήσουμε στο ιερότερο νησί του Ελληνικού κόσμου , την γενέτειρα του θεού Απόλλωνος! .Θα απαγγείλουμε τους Ύμνους στον Ήλιο και στον Απόλλωνα και θα διαλογιστούμε στον φωτεινό δίσκο της αυγής . Θα πάρουμε το πρωινό μας πάνω στο πλοίο θα κατευθυνθούμε στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου για την επίσκεψη και την ξενάγησή μας . Είναι σημαντικό να τον επισκεφτούμε νωρίς , για να  απορροφήσουμε  την ενέργειά του στην δροσερή ώρα της ημέρας. Εκεί θα μιλήσουμε για τον ακερσοκόμη θεό , που τα μαλλιά του συμβολίζουν τις ακτίνες του Ήλιου. Μετά την ξενάγησή μας θα πάμε για μπάνιο σε όποια παραλία θέλουμε και θα γυρίσουμε στο πλοίο για το ελαφρύ μεσημεριανό μας γεύμα πάνω στο πλοίο . Θα ακολουθήσει ξεκούραση και μετά, το απογευματινό μας μάθημα φιλοσοφίας . Θα ασχοληθούμε με την Φιλοσοφία των Ηδονιστών φιλοσόφων (Αρίστιππος- Επίκουρος) και θα μάθουμε για την Ευεστώ , την ηδονή που υπάρχει σε κάθε στιγμή , σύμφωνα με τον Δημόκριτο. Θα εξηγήσουμε γιατί ο άνθρωπος μπορεί να είναι ευτυχισμένος κάθε λεπτό, απλά ελέγχοντας τον υποσυνείδητο νού του . Η πρακτική εφαρμογή της συγκεκριμένης διαλέξεως θα γίνει κατά την βραδυνή μας έξοδο στην Μύκονο , με ελεύθερο πρόγραμμα.  


ΗΜΕΡΑ 3η: 

Την Κυριακή 19 Ιουνίου  ο ήλιος θα ανατείλει στις 6.02 π.μ. Άρα εμείς θα ξυπνήσουμε στις 5.30 για να απολαύσουμε την μοναδική ανατολή του ηλιακού δίσκου , στον πιό ενεργειακό χώρο του κόσμου , την ισχυρότερη μέρα του έτους. Κατόπιν , θα προγευματίσουμε και θα παρακολουθήσουμε το πρωινό μας μάθημα φιλοσοφίας. Θα μιλήσουμε για την θεολογία των Ελλήνων και τον αποσυμβολισμό των 12 Ολυμπίων Θεών . Ταυτόχρονα θα ξεκινήσουμε για τον Φοίνικα της Σύρου όπου θα περάσουμε το μεσημέρι μας. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού θα βρούμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων , τα ομορφότερα του κόσμου. Θα γευματίσουμε στην Σύρο και πρός  το απόγευμα θα φθάσουμε στην Τζιά όπου θα προσεγγίσουμε  τον αρχαιολογικό χώρο της Καρθαίας ,σε μία μαγευτική απόκοσμη παραλία και θα επισκεφτούμε τους ναούς του Απόλλωνος και της Αθηνάς που υπάρχουν εκεί. Όσοι δεν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την μικρή ανάβαση , μπορούν να κολυμπήσουν στα υπέροχα νερά της. Κατόπιν θα επιστρέψουμε στο σκάφος για το δείπνο μας , το οποίο θα έχει χαρακτήρα αρχαιοελληνικού συμποσίου . Εκεί θα αναλύσουμε τους τρόπους με τους οποίους ο άνθρωπος , κατά τον Πλούταρχο , μπορεί να γίνει αληθινά ευτυχισμένος .

ΗΜΕΡΑ 4η: 
Πρωί - πρωί την Δευτέρα 22 Ιουνίου ,  θα ξεκινήσουμε για το Λαύριο , με ενδιάμεση στάση για κολύμπι , φαγητό ,αλλά και μάθημα φιλοσοφίας φυσικά . Στο τελευταίο μάθημα της εκδρομής , θα ασχοληθούμε με τα μεγάλα φιλοσοφικά ερωτήματα του ανθρώπου και πως απαντούν σε αυτά οι Έλληνες. Τι είναι η Ζωή; Υπάρχουν άλλες διαστάσεις ; Πόσο μεγάλο είναι το σύμπαν ; Είμαστε πρωτότυπα ή αντίγραφα ; Το μεσημέρι (πρός απόγευμα ) θα φθάσουμε στο Λαύριο ,όπου μετά δυσκολίας, θα αποχαιρετιστούμε και θα δώσουμε ραντεβού για την επόμενη εκδρομή . Θα επιστρέψουμε στις καθημερινές μας ασχολίες , γεμάτοι ενέργεια και εμπειρίες , έχοντας ζήσει ανεπανάληπτες , μοναδικές στιγμές !
Η εκδρομή απευθύνεται :

  • Σε όσους μελετούν την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και μυθολογία !
  • Σε όσους θα ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία μίας ανεπανάληπτης αρχαιολογικής εκδρομής !
  • Σε όσους επιθυμούν να βρούν στόχους στην ζωή τους !
  • Σε όσους ενδιαφέρονται να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα στην εργασία τους !
  • Σε όσους θέλουν να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις !
  • Σε όσους λατρεύουν τις νέες εμπειρίες !
  • Για όσους θέλουν να ανεβάσουν την προσωπική τους ενέργεια , μέσα από την επαφή με το περιβάλλον!
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τον Λεωνίδα Γεωργιάδη , εκδότη βιβλίων και μαθηματικό , στα πλαίσια των διαλέξεών του στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Στουρνάρη 57) , την πρότυπη σχολή εκμάθησης Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης . 

Το πλοίο ΕΡΑΤΩ είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες παροχές , που εξασφαλίζουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι , έχει δικό του πλήρωμα, μάγειρα και έμπειρο καπετάνιο. Περιέχει 5 τρίκλινες και 2 δίκλινες καμπίνες  και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η διαμονή στο πλοίο , ημιδιατροφή για όλες τις ημέρες και τα δίδακτρα για τα μαθήματα . Όλες οι καμπίνες διαθέτουν wc με ντουζιέρα , aircondition ξεχωριστό σε κάθε δωμάτιο , και δωρεάν wi-fi όλο το πλοίο. ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 2000 ευρώ ανά ΚΑΜΠΙΝΑ !Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΗ (ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ +ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ) ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ! (Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους). ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ στο τηλέφωνο 210 - 5221314 κ. ΒΟΥΛΑ ΚΑΤΡΑΒΑ .

ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 500 ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC !  

 


Πληροφορίες:

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 114

104.44 ΑΘΗΝΑ

210 3815000

FAX 210 3828295

Δείτε περισσότερα


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 2105221314 (κ. ΚΑΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ή  ΣΤΟ 6946555992Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1906: Διακόπτονται οι σχέσεις Ελλάδος-Ρουμανίας, ένεκα της στάσεως της Ρουμανίας εις το ζήτημα των Κουτσόβλαχων.
  • 1908: Θεμελιώνεται ο ναός του Αγίου Ανδρέα εις την Πάτρα, όπου παρευρέθησαν ο βασιλιάς και πλήθη κόσμου.
  • 1932: Αιματηρή σύγκρουση με πολλούς τραυματίες εις την Πάτρα, μεταξύ διαδηλωτών εργατών απεργών και αστυνομίας.
Εορτολόγιο...
Σαββάτο 3 Ιουνίου 2023
Λουκιλλιανού μάρτυρος και των 4 συν αυτώ νηπίων, Παύλης μάρτυρος