Τρέχουσα προσφορά: 39.00€ από 125.00€
Έκπτωση: 69%

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ + ΞΕΝΟΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 9 ΤΟΜΟΙ


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ

Μόνο 39.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
125.00€ 69% 86€


Η προσφορά λήγει:
11/03/2016

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ5 Τόμοι , 1731 σελίδες σχήμα 14x21 cm - Χαρτόδετη έκδοσιςΗ σημαντικότερη έκδοσις της ιστορίας του Θουκυδίδου με την εξιστόρηση του Πελοποννησιακού πολέμου.Με την κλασσική μετάφραση του Ελευθερίου Βενιζέλου , την οποία ο μεγάλος Έλλην πολιτικός συνέγραψε στο Παρίσι το 1924.Με χρονολογικό πίνακα των κυριωτέρων γεγονότων τα οποία πλαισιώνουν την χρονικήν περίοδον των Ιστοριών του Θουκυδίδου.

 

Περιλαμβάνει αρχαίο κείμενο σε στερεότυπη έκδοση , νεοελληνική απόδοση απο τον Ελευθέριο Βενιζέλο , εισαγωγή και σχόλια απο τον Κ. Στεργιόπουλο.

 

 

ΞΕΝΟΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ4 Τόμοι , 778 σελίδες σχήμα 14x21 cm - Χαρτόδετη έκδοσιςΗ σημαντικότερη έκδοσις της ιστορίας του Ξενοφώντος με την εξιστόρηση της συνέχειας του Πελοποννησιακού πολέμου, από το σημείο που σταμάτησε ο Θουκυδίδης  , μέχρι τον θάνατο του Επαμεινώνδα ,επί Θηβαϊκής ηγεμονίας . 

 

Περιλαμβάνει αρχαίο κείμενο σε στερεότυπη έκδοση , νεοελληνική απόδοση , εισαγωγή και σχόλια απο τον Χρίστο θεοδωράτο.

 

 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Πελοποννησιακό πόλεμο!Μια μοναδική και καταπληκτική προσφορά !ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ  9 βιβλία από 125 , μόνον με 39 ευρώ !Δωρεάν τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα , αξίας 8 ευρώ !ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ!

 

 


Πληροφορίες:

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 114

104.44 ΑΘΗΝΑ

210 3815000

FAX 210 3828295

Δείτε περισσότερα


ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΙ5 Τόμοι , 1731 σελίδες σχήμα 14x21 cm - Χαρτόδετη έκδοσιςΗ σημαντικότερη έκδοσις της ιστορίας του Θουκυδίδου με την εξιστόρηση του Πελοποννησιακού πολέμου.Με την κλασσική μετάφραση του Ελευθερίου Βενιζέλου , την οποία ο μεγάλος Έλλην πολιτικός συνέγραψε στο Παρίσι το 1924.Με χρονολογικό πίνακα των κυριωτέρων γεγονότων τα οποία πλαισιώνουν την χρονικήν περίοδον των Ιστοριών του Θουκυδίδου.

 

Περιλαμβάνει αρχαίο κείμενο σε στερεότυπη έκδοση , νεοελληνική απόδοση απο τον Ελευθέριο Βενιζέλο , εισαγωγή και σχόλια απο τον Κ. Στεργιόπουλο.Αναλυτικά τα περιεχόμενα του κάθε τόμουΤόμος Α : Γενική αναφορά της ναυτικής ιστορίας των Αθηναίων , η αυτοχθονία των Αθηναίων

309 σελ.Τόμος Β: Η πρώτη εισβολή των Πελοποννησίων , ο περίφημος "Επιτάφιος" λόγος του Περικλέους , 325 σελ.Τόμος Γ: Η κατάληψη της Πύλου και η παράδοσις της Σφακτηρίας , τα γεγονότα στην Μακεδονία. 331 σελ.Τόμος Δ: Νικίειος ειρήνη , η σφαγή των Μηλίων , η Σικελική εκστρατεία , η φυγή του Αλκιβιάδου , 383 σελ.Τόμος Ε : Η επιβολή ολιγαρχικού πολιτεύματος στην Αθήνα . Η επάνοδος του Τισσαφέρνη στην Ιωνία . 383 σελ.ΞΕΝΟΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ4 Τόμοι , 778 σελίδες σχήμα 14x21 cm - Χαρτόδετη έκδοσιςΗ σημαντικότερη έκδοσις της ιστορίας του Ξενοφώντος με την εξιστόρηση της συνέχειας του Πελοποννησιακού πολέμου.

 

Περιλαμβάνει αρχαίο κείμενο σε στερεότυπη έκδοση , νεοελληνική απόδοση , εισαγωγή και σχόλια απο τον Χρίστο θεοδωράτο.Αναλυτικά τα περιεχόμενα του κάθε τόμουΤόμος Α : Συγκρούσεις Αθηναίων και Πελοποννησίων , καταδίκη των δέκα στρατηγών , κατάλυσι Αθηναϊκής δημοκρατίας , εγκατάστασι των τριάκοντα τυράννων. 199 σελ.Τόμος Β: Αγώνες Σπαρτιατών εναντίον των Περσών, μάχη της Αλιάρτου, πόλεμοι Αγησιλάου εναντίον Αθηναίων, Κορινθίων, Αργείων και Βοιωτών (Κορινθιακός πόλεμος ). 229 σελ.Τόμος Γ : Ανταλκίδειος ειρήνη, πόλεμος Λακεδαιμονίων κατά της Ολύνθου, πολιορκία του Φλειούντος, απελευθέρωση Θηβών, επιχειρήσεις του Αθηναϊκού στόλου υπό τον Ιφικράτη κατά των Λακεδαιμονίων. 171 σελ.Τόμος Δ : Εισβολή Κλεομβρότου στην Βοιωτία, ανοικοδόμησι Μαντίνείας, εισβολή Επαμεινώνδου στην Πελοπόννησο, εξέγερσις Αρκάδων, μάχη της Μαντινείας. 179 σελ.

 

 

Ο Θουκυδίδης είναι ο πρώτος που συνέγραψε ιστορία της εποχής του και εστήριξε την έρευνά του επί αυστηρών επιστημονικών βάσεων, αναλύοντας και αξιολογώντας τα γεγονότα και παραμερίζοντας προσωπικές συμπάθειες και ιδιοτέλειες στο ιστορικό του έργο, ώστε η αλήθεια να προβάλλη καθαρή και ακλόνητη. Εξιστορεί σε οκτώ βιβλία τον Πελοποννησιακό πόλεμο, την ολεθριωτέρα διαμάχη του Ελληνισμού της κλασσικής εποχής, από της ενάρξεώς του (431 π.Χ.) έως το 411 π.Χ., καλύπτοντας ιστορικώς τα είκοσι έτη εκ του 27ετούς Πελοποννησιακού πολέμου, του οποίου την εξιστόρησι συνεχίζει και αποπερατώνει ο Ξενοφών στα "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" του.Τα “Ελληνικά” αποτελούνται από επτά βιβλία. Ο Ξενοφών ιστορεί σ' αυτά την συνέχεια του Πελοποννησιακού πολέμου, από το 411, οπότε την διέκοψε ο Θουκυδίδης, και κατόπιν εξακολουθεί την εξιστόρησι των σημαντικοτέρων γεγονότων της Ελλάδος, και φθάνει χρονικώς ως την μάχη της Μαντινείας, το 362 π.Χ., κατά την οποία εφονεύθη ο Επαμεινώνδας και κατέρρευσε ταυτοχρόνως η ηγεμονία των Θηβαίων, που διήρκεσε επί εννέα μόνον έτη ( 371 – 362 ).

 


Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1825: Ο Μιαούλης κατορθώνει να σπάσει τον κλοιό του Χοσρέφ εις το πολιορκημένο Μεσολόγγι και τροφοδοτεί τους πολιορκημένους.
  • 1921: Ο Κεμάλ συγκεντρώνει εις τον Σαγγάριο 40 με 50 χιλιάδες στρατό.
  • 1943: Οι Γερμανοί καίνε ζωντανούς μέσα εις φούρνους δύο πατριώτες ιερείς, τον Γ. Σούλη από το χωριό Μπαούσια και τον Δ. Τομαρά από τον Χορτιάτη.
Εορτολόγιο...
Τρίτη 23 Ιουλίου 2024
Ιεζεκιήλ προφήτου, Φωκά και Απολλωνίου ιερομάρτυρος, Πελαγίας οσίας της εν Τήνω