Τρέχουσα προσφορά: 9.00€ από 25.00€
Έκπτωση: 64%

ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ 2016 - ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ


Γεωργιάδης Λεωνίδας

Μόνο 9.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
25.00€ 64% 16€


Η προσφορά λήγει:
24/08/2016

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ 2016ΠΕΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣΤο φετινό “Ελλήνων Χρονολόγιον” κλείνει μία τριλογία που ξεκινήσαμε το 2014 και είχε θέμα : “Μυθολογία- Φιλοσοφία -Ιστορία της Αρχαίας Ελλάδος”. Τα βιβλία αυτά , που αξίζει τα φυλάξετε για πάντα στην βιβλιοθήκη σας, περιέχουν σε πρωτογενές επίπδο οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζετε για την αρχαία Ελλάδα , έτσι ώστε να εντυπωσιάζετε στις παρέες σας , αλλά και να μπορείτε να διαβάσετε οποιοδήποτε σχετικό έργο της παγκόσμιας βιβλιογραφίας, χωρίς να έχετε απορίες. Εάν καλιεργήσετε την ωραία συνήθεια να διαβάζετε ένα λύμμα την ημέρα, στο τέλος της χρονιάς θα έχετε αποκτήσει τις γνώσεις που πάντα θα θέλατε να είχατε.

Όμως ,αντί το φετινό ημερολόγιο να το ονομάσουμε “Περί Ιστορίας”, όπως θα έπρεπε κανονικά , το ονομάσαμε “Περί Ηγεσίας” κι αυτό για έναν συγκεκριμένο λόγο: Διότι η Ιστορία καθοδηγείται από τις Μεγάλες Προσωπικότητες! Πρίν από περίπου 20 χρόνια ,είχε έρθει στο γραφείο του αδελφού μου , ο αείμνηστος στρατηγός (και καθηγητής ιστορίας στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων) , Ιωάννης Βολωνάκης και μας είχε προτείνει την έκδοση ιστορικών βιβλίων με τον τίτλο : “Της Αρχαίας Ελλάδος οι Μεγάλοι Ηγέται” και μας εξήγησε πόσο συναρπαστικό είναι να μελετάς την ιστορία μέσα από τα στιγμιότυπα της ζωής εκείνων που την διαμορφώνουν. Από την συνεργασία μας, εκδόθηκε το ομώνυμο βιβλίο ,που σύντομα έγινε ανάρπαστο. Με βάση αυτήν την λογική , έχουν γραφτεί και τα τρία ημερολόγια που συνθέτουν αυτήν την τριλογία. Στόχος , η μελέτη της ιστορίας ,της μυθολογίας και της φιλοσοφίας , να γίνεται πιό εύπεπτη ,πιό κατανοητή και πολύ ενδιαφέρουσα. Με τον τρόπο αυτό, στο μυαλό του αναγνώστη εγκαθίστανται αιώνια πρότυπα που θα καθοδηγούν την ζωή του για πάντα. Έτσι η μελέτη αναδεικνύεται σε μία εμπειρία που όχι μόνον μορφώνει αλλά και εξελίσσει. Το πρόσωπο του ηγέτη γίνεται σύντομα , φορέας μεγάλων αξιών και ιδανικών τα οποία αναβαθμίζουν τον αξιολογικό άξονα του νού , όπως ακριβώς ένα πρόγραμμα υπολογιστή αναβαθμίζεται αυτόματα όταν συνδέεται στο διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι η ηθική μεταμόρφωση του ανθρώπου. Εμείς οι Έλληνες είμαστε ευλογημένοι, διότι στην ιστορία μας υπάρχουν μεγαλειώδη πρότυπα που μπορούν να γίνουν εφαλτήριο δημιουργίας νέων ακόμα μεγαλύτερων προσωπικοτήτων. Αυτός είναι ο σκοπός του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας !

Την επόμενη χρονιά θα επιχειρήσουμε κάτι πρωτοποριακό: Το Χρονολόγιό μας θα περιλαμβάνει περιλήψεις από τα σημαντικότερα έργα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Κάθε μέρα και ένα έργο σε περίληψη. Έτσι στο τέλος της επόμενης χρονιάς θα γνωρίζετε ένα μεγάλο μέρος των αρχαίων ελληνικών κειμένων. Όπως στο τέλος αυτής της χρονιάς θα έχετε μάθει αρχαία ελληνική ιστορία, μόνο με το να διαβάζετε πέντε λεπτά την ημέρα! Τολμήστε το και δεν θα χάσετε .
Το φετινό μας ημερολόγιο περιλαμβάνει ότι θα θέλατε να γνωρίζετε για τις μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας μας !Κάθε μέρα και μια ηγετική φυσιογνωμία !Απλά και κατανοητά για όλους , με τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα !Αγαμέμνων, Αλέξανδρος, Αχιλλεύς, Θεμιστοκλής, Κωνσταντίνος ο Μέγας, Ισοκράτης, Κλεισθένης,

Λεωνίδας, Παυσανίας, Φίίππος, Περικλής και πολλοί πολλοί άλλοι !Περιλαμβάνει συνοπτική ανασκόπηση όλης της Ελληνικής Ιστορίας και χάρτες από τις μεγαλύτερες μάχες του αρχαίου ελληνικού κόσμου !Ταυτόχρονα είναι ένα εύχρηστο ημερολόγιο , απαραίτητο στον σύγχρονο άνθρωπο , με το αρχαίο Αττικό Χρονολόγιο και την πλήρη προσαρμογή του στο σήμερα !Με την σημερινή ημερομηνία , ταυτόχρονα στα Αρχαία Ελληνικά και στα Αγγλικά !Με ολόκληρο το Χριστιανικό και Αρχαίο Ελληνικό εορτολόγιο !Αποκτήστε το μόνο με 12,00 ευρώ !Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής , σε όλη την Ελλάδα !ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ !
Πληροφορίες:

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 114

104.44 ΑΘΗΝΑ

210 3815000

FAX 210 3828295

Δείτε περισσότερα


ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ 2016ΠΕΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣΤο φετινό μας ημερολόγιο περιλαμβάνει ότι θα θέλατε να γνωρίζετε για τις μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας μας !Ενδεικτικά τα περιεχόμενα του ημερολογίου :ΠΕΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣ – Σημείωμα εκδότουΠερίγραμμα της Αρχαίας Ελληνικής ΙστορίαςΟ Μύθος των ΙνδοευρωπαίωνΗ Αυτοχθονία των ΕλλήνωνΤα Ελληνικά ΦύλαΟι Εθνικοί ΔεσμοίΟι Φιλισταίοι και οι ΕτρούσκοιΟι ΦοίνικεςΤο Αρχαίο Ελληνικό ΠολίτευμαΗ θέση της Γυναίκας και ο Γάμος στην Αρχαία Ελληνική κοινωνίαΟι ΕταίρεςΟι Δούλοι στην Αρχαία ΕλλάδαΟι Μέτοικοι στην Αρχαία ΕλλάδαΗ Ιδεολογική Υπεροχή των ΕλλήνωνΗ Στρατιωτική Υπεροχή των ΕλλήνωνΗ Τεχνολογική Υπεροχή των ΕλλήνωνΗ Φυλετική Υπεροχή των ΕλλήνωνΟι Μεγάλοι Ηγέται της Αρχαίας ΕλλάδοςΙανουάριος :

ΟΙ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣΦεβρουάριος :

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΔΙΚΑΜάρτιος :

ΟΙ ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙΑπρίλιος :

Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝΜάϊος :

Ο “ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝ”Ιούνιος :

Ο ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣΙούλιος :

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΗΒΑΪΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑΑύγουστος :

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΑ : Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ του Β'Σεπτέμβριος :

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ο ΜΕΓΑΣΟκτώβριος :

Η ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΝοέμβριος :

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΔεκέμβριος :

ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Παραρτήματα :ΑΡΧΑΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΧΩΝΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΗΜΜΑΤΩΝΕΠΙΛΟΓΟΣΟ ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ :

Λυκούργου “κατά Λεωκράτους” 81
Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1825: Ο τουρκοαιγυπτιακός στόλος καταφθάνει εις το Ναυαρίνο και αποβιβάζει στρατό και εφόδια.
  • 1924: Ζητείται η παραπομπή εις δίκη των υπευθύνων αξιωματικών της Μικρασιατικής Καταστροφής.
  • 1979: Κηρύσσεται έκπτωτος ο μητροπολίτης Πρεβέζης για ηθικά σκάνδαλα.
Εορτολόγιο...
Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
Αριστοκλέους, Δημητρίου και Αθανασίου μαρτύρων