Τρέχουσα προσφορά: 69.00€ από 99.00€
Έκπτωση: 30%

i-TALK LINGUAPHONE: ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ


4 CD +1 ΒΙΒΛΙΟ

Μόνο 69.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
99.00€ 30% 30€


Η προσφορά λήγει:
08/06/2019

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ  LINGUAPHONE !!!

4 CD KAI ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ 

Ο πιο οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε ή να βελτιώσετε μια γλώσσα, ακολουθώντας τον δικό σας ρυθμό, μελετώντας στον ελεύθερο χρόνο σας στο σπίτι, το γραφείο ή ακόμα και στο αυτοκίνητο.

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της οπτικοακουστικής μεθόδου Linguaphone, δε χρειάζεται να ακολουθείτε ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα σπουδών. Σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεστε, όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας για εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, το δοκιμασμένο σύστημα της Linguaphone σας παρέχει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να μάθετε να μιλάτε και να γράφετε την ξένη γλώσσα που έχετε επιλέξει.

Μπορείτε να μελετάτε όποτε εσείς θέλετε, αφομοιώνοντας εύκολα και γρήγορα όλο το διδακτικό υλικό, εφαρμόζοντας το σύστημα "Ακούω-Καταλαβαίνω-Μιλάω".

-Ακούω-: Ακούτε τουλάχιστον 10 φορές το μάθημα από ξένους ομιλητές που μιλούν την μητρική τους γλώσσα. Καθώς ακούτε, ταυτόχρονα διαβάζετε το αντίστοιχο γραπτό κείμενο, ώστε να συνδυάζετε τους ήχους που ακούτε με τις λέξεις και φράσεις που διαβάζετε. Η γλώσσα αρχίζει να γίνεται "οικεία" στο άκουσμά της.

-Καταλαβαίνω-: Αφού ακούσετε αρκετές φορές τα ηχογραφημένα κείμενα, και σε συνδυασμό με τα γραπτά κείμενα θα ξεκινήσετε να ανακαλύπτετε το νόημα της κάθε λέξης. Στη συνέχεια, μελετάτε την επεξήγηση, τη γραμματική και τους ιδιωματισμούς του μαθήματος. Τέλος ακούτε ξανά και διαβάζετε το ηχογραφημένο κείμενο, ώστε να αποκτήσετε άνεση, με τη γραπτή γλώσσα.

-Μιλάω-: Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το να μιλήσεις μια ξένη γλώσσα είναι το δυσκολότερο κομμάτι. Το Σύστημα Linguaphone σας εγγυάται ότι θα αρχίσετε να μιλάτε από το πρώτο κιόλας μάθημα και μάλιστα με τη σωστή προφορά. Μόλις εξοικειωθείτε με το μάθημα θα χρειαστεί να μιλήσετε, απαντώντας σε προφορικές ερωτήσεις, ενώ συγχρόνως θα έχετε την ευκαιρία να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με αυτές των ομιλητών. Το κάθε μάθημα εμπλουτίζεται με νέα θέματα, λέξεις και φράσεις. Με την πάροδο των μαθημάτων θα δείτε τις δυνατότητές σας να αναπτύσσονται συνεχώς καθώς ακούτε, καταλαβαίνετε και μιλάτε.

 

AΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4CD (+1 ΒΙΒΛΙΟ) ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ LINGUAPHONE : ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ- ΜΟΝΟΝ ΜΕ 69 ΕΥΡΩ!  ΔΩΡΟ ΣΗΜΕΡΑ  ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ !!!! 


Πληροφορίες:

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 114

104.44 ΑΘΗΝΑ

210 3815000

FAX 210 3828295

Δείτε περισσότερα


ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η Linguaphone Institute Ltd ιδρύθηκε στη Μεγάλη Βρετανία στις αρχές του 20ου αιώνα, με στόχο να καλύψει τις ραγδαία αυξανόμενες ανάγκες παροχής προϊόντων και υπηρεσιών ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Πολύ σύντομα το Σύστημα Linguaphone αναγνωρίστηκε παγκοσμία και καθιερώθηκε ως το πρωτοπόρο σύστημα εκμάθησης ξένων γλωσσών. Η Linguaphone θεωρείται παγκοσμίως ηγέτης στο χώρο της « Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης» (Distance Learning) ξένων γλωσσών. Η παρουσία της σε 88 χώρες τής προσδίδει πλούσια και συμπυκνωμένη εμπειρία η οποία καθιστά σήμερα το Σύστημα Linguaphone αρτιότερο όλων. Η οπτικοακουστική μέθοδος Linguaphone βοηθά στην κατάκτηση κάθε ξένης γλώσσας,, όπως τη μητρική μας.

Στην Ελλάδα, η ανάπτυξη της Linguaphone ξεκίνησε το 1934 μέσω της εταιρίας Μ. ΛΕΒΗΣ Α.Ε., η οποία λειτουργεί ως μοναδικός Franchisee στη χώρα μας. Μετά από 80 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας σε πανελλαδικό επίπεδο, δημιουργεί, προάγει και προσαρμόζει το σύστημά της στις απαιτήσεις και στα μέσα της νέας εποχής. Χρησιμοποιεί σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία εκπαιδευτικά σεμινάρια ξένων γλωσσών, ατομικά και ομαδικά. Ένα διευρυμένο και έμπειρο δίκτυο καθηγητών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και η χρήση των μέσων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία (όπως Skype, επικοινωνία  κ.ά.) δίνουν την δυνατότητα να αντιμετωπιστούν οι προσωπικές ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες κάθε εκπαιδευόμενου.

ΓΙΑΤΙ LINGUAPHONE

 Η Αποστολή  
> οι σπουδαστές να μπορούν να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ  με άνεση και με άριστη προφορά  στη γλώσσα την οποία έχουν επιλέξει να μάθουν.

Η Φιλοσοφία  
> Η «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» ( γραπτή και προφορική ) είναι η κυρίαρχη έννοια που καθορίζει πλήρως τη φιλοσοφία μας και κατ' επέκταση τη μέθοδο το σύστημα εκπαίδευσης και το εκπαιδευτικό μας υλικό. Βασικό μας πιστεύω είναι ότι η γλώσσα είναι επικοινωνία και όχι μηχανική εκμάθηση κανόνων και γραμματικών φαινομένων.

Η μέθοδος  LINGUAPHONE
> η  γλώσσα παρουσιάζεται αποκλειστικά από επαγγελματίες εκφωνητές που μιλούν τη μητρική τους γλώσσα και  βοηθούν την εκμάθηση , με απόλυτα φυσικό τρόπο
>  ευελιξία της μεθόδου επιτρέπει η μελέτη να γίνεται με διαφορετικούς ρυθμούς και ένταση
>  ο σπουδαστής μπορεί να χρησιμοποιεί άνετα ότι έχει μάθει , σε όποιο στάδιο μελέτης  και αν ευρίσκεται

-Το  σύστημα LINGUAPHONE
>Το σύστημα ακούω - καταλαβαίνω- μιλάω  εξασφαλίζει την εκμάθηση κατά τον πλέον αποτελεσματικό και φυσικό  τρόπο όπως ακριβώς μάθαμε τη μητρική μας γλώσσα,Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1828: Η ελληνική κυβέρνηση παίρνει βοήθεια από την Ρωσία, για τις ανάγκες του αγώνα, 1.500.000 ρούβλια.
  • 1919: Ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει την Πέργαμο.
  • 1922: Ο Κεμάλ αρχίζει την επίθεσή του εις το Εσκί-Σεχίρ της Μ. Ασίας.
Εορτολόγιο...
Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
Ισαακίου ηγουμένου μονής Δαλμάτων, Βαρλαάμ οσίου