Τρέχουσα προσφορά: 100.00€ από 300.00€
Έκπτωση: 67%

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


με τον ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Μόνο 100.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
300.00€ 67% 200€


Η προσφορά λήγει:
14/05/2017

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ   6-7 ΜΑΪΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ ΛΑΖΑΡΙΣΤΕΣ (LES LAZARISTES )   Κολοκοτρώνη 16
Θεσσαλονίκη

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.00 -21.30   ΚΥΡΙΑΚΗ 10.30- 14.00  

 

 

 

ΑΘΗΝΑ 13-14 ΜΑΙΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ ΘΕΟΞΕΝΙΑ ( THEOXENIA PALACE )    Φιλαδελφέως 2, Κεφαλάρι-Κηφισιά, 

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ   18.00 - 21.30 

 

 

 

ΠΑΤΡΑ 20-21 ΜΑΙΟΥ

PATRAS PALACE  Λεωφόρος Όθωνος-Αμαλίας 15, Πάτρα

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.00 - 21.30 -   ΚΥΡΙΑΚΗ 10.30  - 14.00

 

 


Πληροφορίες:

ΛΕΝΟΡΜΑΝ 114

104.44 ΑΘΗΝΑ

210 3815000

FAX 210 3828295

Δείτε περισσότερα


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με τον ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 

Στόχος των σεμιναρίων  είναι η περαιτέρω εξοικείωση με την προοπτική μιας ομιλίας ανά πάσα στιγμή αυτό ζητηθεί.

 

Τα σεμινάρια είναι βασισμένα στην διδασκαλία των αρχαίων Ελλήνων Ρητόρων και Φιλοσόφων και κυρίως στο έργο "Ρητορική Τέχνη" του Αριστοτέλους . 

 

 

Δεν προϋποθέτει συμμετοχή σε προηγούμενο κύκλο, ή ιδιαίτερη προετοιμασία.

 

Στο σεμινάριο δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα άνω των 16 ετών, ανεξαρτήτως εμπειρίας ή συμμετοχής σε προηγούμενους κύκλους

 

Δύο προσκεκλημένοι ομιλητές προσεγγίζουν τη Ρητορική από διαφορετική οπτική γωνία με σκοπό να βοηθήσουν τον δικό σας λόγο έτι περαιτέρω.  

 

Στα  σεμινάρια θα χρειαστεί να μιλήσετε και να επιχειρηματολογίσετε  για κάποιο δεδομένο θέμα . 

 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Το σεμινάριο ρητορικής έχει προγραμματιστεί για τις 6 και 7 Μαΐου στο ξενοδοχείο ‘Les Lazaristes Domotel'. Είναι διήμερο και διαρκεί 4 περίπου ώρες την κάθε ημέρα. Το Σάββατο ξεκινάμε στις 18:00 και την Κυριακή στις 10:30. Με την έναρξη του σεμιναρίου θα παραλάβετε έναν φάκελο με σημειώσεις και υλικό το οποίο μπορείτε να κρατήσετε. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα κληθείτε να αντιπαρατεθείτε προφορικά με κάποιον από τους συμμετέχοντες. Το θέμα δίδεται επιτόπου από τον κ. Γεωργιάδη και δεν προϋποθέτει προετοιμασία. Η άσκηση είναι προαιρετική, αλλά πολύ βοηθητική. Η ομιλία σας θα μαγνητοσκοπηθεί από εμάς και θα σας την στείλουμε λίγες ημέρες μετά στο email σας. Όλο το υλικό κρατείται στο αρχείο μας και δεν δημοσιοποιείται. Στο τέλος του σεμιναρίου θα λάβετε το σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης .

 

ΑΘΗΝΑ:

Το σεμινάριο ρητορικής έχει προγραμματιστεί για τις 13και 14 Μαΐου στο ξενοδοχείο ‘Theoxenia Palace' (Φιλαδελφέως 2, Κηφισιά). Είναι διήμερο και διαρκεί 4 περίπου ώρες την κάθε ημέρα. Ώρα ενάρξεως στις 18:00 και τις δύο ημέρες. Με την έναρξη του σεμιναρίου θα παραλάβετε τον φάκελό σας με σημειώσεις και υλικό το οποίο μπορείτε να κρατήσετε. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα κληθείτε να αντιπαρατεθείτε προφορικά με κάποιον από τους συμμετέχοντες. Το θέμα δίδεται επιτόπου από τον κ. Γεωργιάδη και δεν προϋποθέτει προετοιμασία. Η άσκηση είναι προαιρετική, αλλά πολύ βοηθητική. Η ομιλία σας θα μαγνητοσκοπηθεί από εμάς και θα σταλεί σε λίγες ημέρες μετά στο email σας. Όλο το υλικό κρατείται στο αρχείο μας και δεν δημοσιοποιείται. Στο τέλος του σεμιναρίου θα λάβετε το σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

ΠΑΤΡΑ:

Το επόμενο σεμινάριο ρητορικής έχει προγραμματιστεί για τις 20 και 21 Μαΐου στο ξενοδοχείο ‘Patras Palace'.Διαρκεί 4 περίπου ώρες την κάθε ημέρα. Το Σάββατο ξεκινάμε στις 18:00 και την Κυριακή στις 10:30. Με την έναρξη του σεμιναρίου θα παραλάβετε τον φάκελο με σημειώσεις και υλικό το οποίο μπορείτε να κρατήσετε. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα κληθείτε να αντιπαρατεθείτε προφορικά με κάποιον από τους συμμετέχοντες. Το θέμα δίδεται επιτόπου από τον κ. Γεωργιάδη και δεν προϋποθέτει προετοιμασία. Η άσκηση είναι προαιρετική, αλλά πολύ βοηθητική. Η ομιλία σας θα μαγνητοσκοπηθεί από εμάς και θα σας την στείλουμε λίγες ημέρες μετά στο email σας. Όλο το υλικό κρατείται στο αρχείο μας και δεν δημοσιοποιείται. Στο τέλος του σεμιναρίου θα λάβετε το σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1906: Διακόπτονται οι σχέσεις Ελλάδος-Ρουμανίας, ένεκα της στάσεως της Ρουμανίας εις το ζήτημα των Κουτσόβλαχων.
  • 1908: Θεμελιώνεται ο ναός του Αγίου Ανδρέα εις την Πάτρα, όπου παρευρέθησαν ο βασιλιάς και πλήθη κόσμου.
  • 1932: Αιματηρή σύγκρουση με πολλούς τραυματίες εις την Πάτρα, μεταξύ διαδηλωτών εργατών απεργών και αστυνομίας.
Εορτολόγιο...
Σαββάτο 3 Ιουνίου 2023
Λουκιλλιανού μάρτυρος και των 4 συν αυτώ νηπίων, Παύλης μάρτυρος