Τρέχουσα προσφορά: 25.00€ από 64.00€
Έκπτωση: 61%

ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΤΕΡΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μόνο 25.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
64.00€ 61% 39€


Η προσφορά λήγει:
04/08/2016

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΤΕΡΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ


Αυθεντική ανατύπωση 2006 από το πρωτότυπο . Α΄Εκδοση: 1899.


Ένας τόμος . Δεμένος . 756 σελ. Σχήμα 18x25 cm.


ISBN : 960-400-225-5Η σύνοψη της πολυτομης "ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" του πολύκροτου αριστουργήματος του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ σε έναν τόμο!!Ολόκληρη η Ελληνική Ιστορία , μέχρι το 1832 , σε μία επίτομη αυθεντική έκδοση!


Ανακαλύψτε τα βαθύτερα νοήματα και την ουσία της Ελληνικής Ιστορίας!


Το έργο που απέδειξε την συνέχεια της Ελληνικής φυλής και απάντησε επιστημονικά στην θεωρία του Φαλμεράγερ !Ομοιογραφική ανατύπωση του πρωτοτύπου , στο πολυτονικό σε ελαφριά καθαρεύουσα , όπως ακριβώς εξεδόθη το 1899 !
Από 58 μόνον με 25 ευρώ !


Δωρεάν τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα , αξίας 8 ευρώ !Το έργο που κοσμεί κάθε σημαντική βιβλιοθήκη ! Μην το χάσετε !
Πληροφορίες:

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 263

ΚΗΦΙΣΙΑ

 210- 8015113

 210-3815000

 

Δείτε περισσότερα


O Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος (Κωνσταντινούπολη 1815 - 14 Απριλίου 1891 Αθήνα) ήταν ιστορικός που χαρακτηρίζεται από τους σύγχρονους ιστορικούς ως ο «πατέρας» της ελληνικής ιστοριογραφίας. Είναι ο θεμελιωτής της αντίληψης της ιστορικής συνέχειας της Ελλάδας από την αρχαιότητα έως σήμερα, αφού καθιέρωσε στην διδασκαλία του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την τριμερή διαίρεση της ελληνικής ιστορίας (αρχαία, μεσαιωνική και νέα) και επιδίωξε να αναιρέσει τις κυρίαρχες εκείνη την εποχή απόψεις ότι η Βυζαντινή αυτοκρατορία ήταν περίοδος παρακμής και εκφυλισμού που δεν αναγνωριζόταν ως τμήμα της ελληνικής ιστορίας. Πιστεύεται ότι έθεσε τις βάσεις για τη διαμόρφωση της εθνικής ταυτότητας της νεοελληνικής κοινωνίας.[1] ( Από την Βικιπαίδεια)

Αναλυτικά τα περιεχόμενα του έργου :-Πρόλογος του Συγγραφέα .-Ο Αρχαίος Ελληνισμός , σελ. 1-16 Άριοι, Σημίται και οι γλώσσαι αυτών . Δωριείς , Αιολείς , Ίωνες, Αχαιοί . Ομηρικά Έπη . Πίνδαρος .Σωκράτης . Αριστοτέλης . Αντιπαράθεσις αρχαίου Ελληνισμού πρός τους Ρωμαίους . Ολέθρια αποτέλεσματα περί του καταρτισμού της Εθνικής ενότητος .
-Ο Μακεδονικός Ελληνισμός , σελ.16-41 . Μέγας Αλέξανδρος . Εξελληνισμός της Μικράς Ασίας . Ελληνισμός εις τας μεγάλας εστίας . Σέλευκος . Αντιόχεια . Οι Πτολεμαίοι , Μουσείον , Βιβλιοθήκη . Υποδούλωσις Ιουδαίων εις Ρωμαίους . Επικράτησις του Ελληνισμού .
-Ο Χριστιανικός Ελληνισμός , σελ. 41-76 . Αι πρώται Εκκλησίαι . Η εν Νικαία σύνοδος . Κωνσταντινούπολη . Οι υιοί του Κωνσταντίνου . Αθανάσιος . Ιουλιανός . Ο Μέγας Βασίλειος και ο Γρηγόριος ο Νανζιανζινός . Ιωάννης ο Χρυσόστομος . Θεοδόσιος .
-Ο Μεσαιωνικός Ελληνισμός , σελ. 76-321 . Περίοδος πρώτη: Από τον Ιουστινιανό μέχρι τον θάνατο του Ηρακλείου .


Περίοδος Δευτέρα : Από τον Λεοντα τον Γ΄μέχρι τιν Φώτιο ,Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως .

Περίοδος Τρίτη : Η Μακεδονική δυναστεία μέχρι τον θάνατο του Βασιλείου του Β΄.


Περίοδος Τετάρτη : Οι Κομνηνοί .


Περίοδος Πέμπτη : Οι Παλαιολόγοι, μέχρι την άλωση της Πόλης .-Νέος Ελληνισμός , σελ. 322-750 . Οι Τούρκοι . Η Δεκάτησις του Ελληνισμού υπό των Τούρκων . Το παιδωμάζωμα . Εξισλαμισμός Χριστιανών . Εξευτελισμός Ορθοδόξου Εκκλησίας . Οργάνωσις του νέου Ελληνισμού. Οι κοινότητες. Αρματωλοί και κλέφτες . Σούλι και Σουλιώται . Μάνη και Μανιάται . Το Ελληνικό ναυτικό . Η Επίδρασις του Φραγγισμού . Η γλώσσα και η τέχνη στην κατακτημένη Ελλάδα . Ρήγας Φεραίος. Η Φιλική Εταιρεία . Η Μεγάλη Επανάστασις . Θεόδωρος Κολοκοτρώνης . Άλωσις της Τριπόλεως . Αθανάσιος Διάκος . Χάνι της Γραβιάς . Ο ναυτικός αγών . Ο εμφύλιος πόλεμος των ετών 1821-22 και 1823-24 . Η πολιορκία και η άλωσις του Μεσολογγίου . Γεώργιος Καραϊσκάκης . Η Πύλη αναγνωρίζει την ανεξαρτησία της Ελλάδος .Πίναξ αναλυτικός των περιεχομένωνΦτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1828: Η ελληνική κυβέρνηση παίρνει βοήθεια από την Ρωσία, για τις ανάγκες του αγώνα, 1.500.000 ρούβλια.
  • 1919: Ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει την Πέργαμο.
  • 1922: Ο Κεμάλ αρχίζει την επίθεσή του εις το Εσκί-Σεχίρ της Μ. Ασίας.
Εορτολόγιο...
Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
Ισαακίου ηγουμένου μονής Δαλμάτων, Βαρλαάμ οσίου