Τρέχουσα προσφορά: 98.00€ από 200.00€
Έκπτωση: 51%

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ


ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΚΩΔΙΚΑ

Μόνο 98.00€
Campaign Ended
Αξία Έκπτωση Κέρδος
200.00€ 51% 102€


Η προσφορά λήγει:
02/09/2012

Τοποθεσία:

Δες μεγαλύτερο χάρτη

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς:

ΑΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣΈνας τόμος . Χρυσόδετος , σε Ειδική Θήκη . 1000 σελίδες . Σχήμα 30x20 cm.Ολόκληρο το Αριστοτελικό Corpus σε μία επίτομη πολυτελεστάτη έκδοση !Περιέχει το αρχαίο κείμενο σε Μεσαιωνικό κώδικα ! ( Δεν περιλαμβάνει νεοελληνική μετάφραση)
Πανοποιότυπη έκδοση από την αυθεντική που κυκλοφόρησε ο Έρασμος στην Βασιλεία το 1531 !!

Μια απόλυτα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ έκδοση - ορόσημο για κάθε μεγάλη Βιβλιοθήκη !!Με ειδικό βιβλίο (στην νεοελληνική) με την πρωτότυπη ιστορία της εν λόγω εκδόσεως , και την επιστολή του Εράσμου στον Ιωάννη Μώρο με τον Βίο και τα συγγράμματα του Αριστοτέλους !
Κάτω από την Μισή Τιμή : Από 200 μόνον με 98 ευρώ !Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής ,σε όλη την Ελλάδα , αξίας 10 ευρώ !Ένα εκπληκτικό δώρο για όλους !!
Πληροφορίες:

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 263

ΚΗΦΙΣΙΑ

 210- 8015113

 210-3815000

 

Δείτε περισσότερα


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ - Ομοιοτυπική Αυθεντική έκδοση 

 

 

Πανομοιότυπη έκδοση της δεύτερης έκδοσης των Απάντων του Αριστοτέλους (Βασιλεία 1531). Η έκδοση αυτή, που αποτέλεσε σταθμό στην ιστορία της διάδοσης του κειμένου του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου σε όλη την Ευρώπη, προλογίζεται στα λατινικά από τον Ντεζιντέριο Έρασμο, ο οποίος την αφιερώνει στον γιο του Άγγλου λογίου και πολιτικού Θωμά Μωρ. Περιέχει επίσης και μια εκτενή εισαγωγή για τον βίο και τα έργα του Αριστοτέλη στα λατινικά, η οποία αποδίδεται στον μεγάλο Ιταλό ουμανιστή Γκουαρίνο Βερονέζε. Η παρούσα έκδοση προσφέρεται με συνοδευτικό τομίδιο με επιστημονικές αναφορές στη ζωή και το έργο του Αριστοτέλη, καθώς και με αναλύσεις για την εποχή και τον τρόπο δημιουργίας της έκδοσης της Βασιλείας.
Συλλεκτική έκδοση 2.000 αντιτύπων.

 

 

Μερικά από τα περιεχόμενα του έργου :

 

 

Πορφυρίου :Εισαγωγή στον Αριστοτέλη . Κατηγορίαι . Αναλυτικά Πρότερα . Αναλυτικά Ύστερα . Τοπικά . Σοφιστικοί Έλεγχοι . Φυσικής Ακροάσεως . Περί Ουρανού . Περί Γενέσεως και Φθοράς . Μετεωρολογικά . Περί Κόσμου .Περί Ψυχής . Περί Μνήμης και Μνημοσύνης . Περί Ύπνου και Εγρηγόρσεως . Περί Ενυπνίων . Περί της καθ ΄¨Υπνον Μαντικήν . Περί Νεότητος . Περί Αναπνοής . Περί Ζωων Ιστορίαι. Φυσιογνωμικά . Περί Θαυμασίων Ακουσμάτων . Μηχανικά . Ηθικά Νικομάχεια . Ηθικά Μεγάλα . Ηθικά Ευδήμεια . Πολιτικά . Ρητορική Τέχνη . Περί Ποιητικής . Τα Μετά τα Φυσικά κ.α.Φτιάξτε μόνος σας την προσφορά που σας ενδιαφέρει!!!
Εσείς γράψτε μας ποιό βιβλίο θέλετε και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς!!! Ζητήστε το!
Σαν Σήμερα...
  • 1828: Η ελληνική κυβέρνηση παίρνει βοήθεια από την Ρωσία, για τις ανάγκες του αγώνα, 1.500.000 ρούβλια.
  • 1919: Ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει την Πέργαμο.
  • 1922: Ο Κεμάλ αρχίζει την επίθεσή του εις το Εσκί-Σεχίρ της Μ. Ασίας.
Εορτολόγιο...
Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
Ισαακίου ηγουμένου μονής Δαλμάτων, Βαρλαάμ οσίου